Πάτρα: Τον έκλεβε, τον εκβίαζε και… μετά τον ξαναέκλεβε! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Πάτρα: Τον έκλεβε, τον εκβίαζε και… μετά τον ξαναέκλεβε!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Δεκεμβρίου 16, 2018  | 

Απίστευτη περιπέτεια για 53χρονο Πατρινό, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας, κλοπής και εκβίασης από έναν 32χρονο!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου. Ο 32χρονος δράστης, σύμφωνα με το tempo24.news, αφαίρεσε από το όχημα του θύματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα, το κινητό του τηλέφωνο, την ταυτότητα και άλλα έγγραφα που ήταν μέσα στο όχημα.

Εν συνεχεία ο 32χρονος τηλεφώνησε στο θύμα και του ζήτησε 150 ευρώ για να του επιστρέψει τα κλεμμένα. Συμφωνήθηκε ένα ραντεβού στο οποίο το θύμα πήγε μαζί με έναν υπάλληλο του καταστήματος. Η δυσάρεστη περιπέτεια του θύματος συνεχίζεται και εντείνεται.

Ο δράστης βγάζει ένα μαχαίρι και απειλώντας τον 53χρονο του πήρε 100 ευρώ, δίνοντάς του μόνο το κινητό τηλέφωνο, ενώ του ζήτησε και άλλα χρήματα προκειμένου, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, να του παραδώσει και τα άλλα αντικείμενα που είχε κλέψει από το αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης πέταξε σε κάδο απορριμμάτων τα έγγραφα που είχε αρπάξει και τη στιγμή που πήγε ο 53χρονος να τα πάρει, δέχεται νέα επίθεση από τον 32χρονο αφαιρώντας του αυτή τη φορά το κινητό της συζύγου του. Ο δράστης του ζήτησε άλλα 50 ευρώ για να του επιστρέψει το κινητό!

Ο έντονος διαπληκτισμός και οι φωνές, έγιναν αντιληπτές από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Λίγα λεπτά αργότερα, άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τον 32χρονο, βρήκαν επάνω του τα 100 ευρώ και το κινητό τα οποία παραδόθηκαν στον 53χρονο, που είχε υποστεί σοκ.

Πηγή: tempo24
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: