Βίασε και σκότωσε την 15χρονη κοπέλα του - Στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες του άψυχου κορμιού της (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Βίασε και σκότωσε την 15χρονη κοπέλα του - Στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες του άψυχου κορμιού της (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 11, 2018  | 

Ένας έφηβος από το Χιούστον των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ισόβια για τον βιασμό και τη δολοφονία της 15χρονης κοπέλας του.

Η αγωνιώδης προσπέθεια της κοπέλας να ζήσει είχε καταγραφεί σε ένα ηχητικό αρχείο, το οποίο ο δολοφόνος είχε αποθηκεύσει στο κινητό του.

Ο 18χρονος Jesus Campos Jr., ήταν 15 ετών επίσης όταν αφαίρεσε τη ζωή της όμορφής Karen Perez στις 27 Μαϊου 2016.Το άψυχο σώμα της κοπέλας βρέθηκε σε ένα ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη ενός εγκαταλελειμμένου διαμερίσματος στο Χιούστον.

“Έχω παρακολουθήσει αρκετές υποθέσεις δολοφονίας. Αλλά η καταγραφή της Κάρεν ενώ την βίαζε και η έκκληση της να ζήσει πριν την δολοφονήσει με πρωτοφανή αγριότητα, θα με στοιχείωνει για πάντα" είπε η δικηγόρος Jennifer Meriwether.

Η αστυνομία βρήκε ένα βίντεο στο κινητό του δράστη, όπου είχε μαγνητοσκοπήσει τις τελευταίες στιγμές της κοπέλας. Η φωνή της ακούγεται να λέει το όνομά του και να του λέει ότι δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. Στη συνέχεια ακούγεται ο δράστης να την σταγγαλίζει, ενώ η ίδια ακούγεται να λέει "δεν θέλω να πεθάνω θεέ μου".

Στους ενόρκους παρουσιάστηκαν και οι φωτογραφίες που ο Campos δημοσίευσε μετά τον φόνο της.Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: