Τι το ήθελαν το ψαροντούφεκο στις Μπαχάμες; Καρχαρίας επιτίθεται και δαγκώνει δύτη στο κεφάλι (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Τι το ήθελαν το ψαροντούφεκο στις Μπαχάμες; Καρχαρίας επιτίθεται και δαγκώνει δύτη στο κεφάλι (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 30, 2018  | 

Το βίντεο είναι σοκαριστικό και δεν το αντιλαμβάνεται κάποιος με την πρώτη. Δείχνει μια παρέα ψαροντουφεκάδων που βρίσκεται στις Μπαχάμες να βουτάει στα σμαραγδένια νερά και να ψάχνει για ψάρια.

Κάποια στιγμή ένας ψαροντουφεκάς βρίσκει ένα ψάρι και εκτοξεύει το καμάκι. Το πετυχαίνει αλλά από την αναταραχή που δημιούργησε στον βυθό εμφανίσθηκε ένας καρχαρίας που ξεπερνούσε τα δυο μέτρα.

Ο καρχαρίας κάνει μια βόλτα στο βυθό και στη συνέχεια επιτίθεται στον άλλον ψαροντουφεκά της παρέας και του δαγκώνει το κεφάλι.


«Δεν κατάλαβ τι έγινε» λέει ο 29χρονος Ουίλ Κράουσε «είδα απλά μια σκιά από πανω μου και μετά άκουσα ένα κρακ στο κεφάλι μου. Όταν είδα τον καρχαρία τρομοκρατήθηκα»

Και πραγματικά όπως καταγράφει η κάμερα όλη η παρέα τρομοκρατήθηκε και με απλωτές έφτασε στη βάρκα και ένας ένας ανέβηκαν πάνω.

Όταν ο Ουίλ έβγαλε το προστατευτικό που φοράνε οι δύτες το κεφάλι του ήταν μέσα στα αίματα. Τη γλίτωσε μόνο με μερικά ράμματα στο κεφάλι και το λαιμό. Εάν ο καρχαρίας έκανε δεύτερο κύκλο και ξαναχτυπούσε δεν είχε καμία τύχη.topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: