Στη φυλακή μεθυσμένος πιλότος - Προσπάθησε να πετάξει επιβατηγό τζετ από το Χίθροου « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται (video)

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το άγχος της σύγχρονης ζωής, ή μια διατροφή με πολύ fast food, προκαλε...

Στη φυλακή μεθυσμένος πιλότος - Προσπάθησε να πετάξει επιβατηγό τζετ από το Χίθροου

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 30, 2018  | 

Λίγη ώρα πριν την πτήση βρέθηκε με αλκοόλ εννέα φορές πάνω από το όριο στην αναπνοή του.

«Η προοπτική να αναλαμβάνατε τον έλεγχο αυτού του αεροσκάφους είναι υπερβολικά τρομακτική» είπε ο δικαστής στον Katsutoshi Jitsukawa, τον 42χρονο Ιάπωνα πιλότο των Ιαπωνικών Αερογραμμών (Japan Airlines), που καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλακή καθώς εντοπίστηκε μεθυσμένος μόλις 50 λεπτά πριν την πτήση για Τόκιο από το διεθνές αεροδρόμιο του Χίθροου, στη Βρετανία.


Ο δικαστής Phillip Matthews, σύμφωνα με τον Independent, χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο, που θα εκτελούσε χρέη συγκυβερνήτη, ως «πολύ μεθυσμένο» πριν από την πτήση JL44 της 28ης Οκτωβρίου. «Είστε έμπειρος πιλότος» είπε «αλλά είναι σαφές ότι πίνατε για πολύ μεγάλο διάστημα και σταματήσατε λίγο πριν πορευτείτε προς το αεροπλάνο» 

«Το σημαντικότερο όλων είναι η ασφάλεια όλων των επιβατών της μακρινής αυτής πτήσης, η οποία διαρκεί 12 ώρες ή περισσότερο. Η ασφάλειά τους θα διακυβεύονταν από την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόσασταν», κατέληξε ο δικαστής.


Πηγή: lawandorder.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: