Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που παρουσιαστής παθαίνει on air καρδιακή προσβολή! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γρίπη, ιώσεις, ιλαρά: Για πόσες μέρες «κολλάτε» τους άλλους

Οι λοιμώξεις που προκαλούνται από ιούς μπορεί να είναι μεταδοτικές για αρκετές ημέρες πριν και μετά την εκδήλωσή τους. Οι ιώσεις της...

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που παρουσιαστής παθαίνει on air καρδιακή προσβολή!

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 22, 2018  | 

Υπέστη καρδιακή προσβολή δέκα μόλις μέρες αφότου είχε βάλει βηματοδότη!

Σοκ στους τηλεθεατές στην Τουρκία προκάλεσε η κατάρρευση σε ζωντανή σύνδεση ενός δημοσιογράφου, που υπέστη καρδιακή προσβολή δέκα μόλις μέρες αφότου είχε βάλει βηματοδότη.

Στο βίντεο διακρίνεται ο αθλητικογράφος Σουκρού Οϊτάν να γέρνει ξαφνικά στο γραφείο μπροστά του, προτού γλιστρήσει απο το κάθισμά του και σωριαστεί στο πάτωμα του στούντιο.

Την ώρα εκείνη ο δημοσιογράφος ανέλυε φάσεις του ποδοσφαιρικού αγώνα Eskisehirspor-Umraniyespor, δύο ομάδων της Α΄Εθνικής κατηγορίας, σε τοπικό δίκτυο της επαρχίας Εσκισεχίρ.


Ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Γκιουβέν Σαμπάζ παρακολουθεί στην αρχή αμήχανος τη σκηνή, αλλά όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη και σηκώθηκε να βοηθήσει τον συνάδελφό του, ο Οϊτάν έπεσε μ’ ένα τίναγμα στο πάτωμα.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ ο Οϊτάν μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τώρα σε σταθερή κατάσταση.

Σε ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός είπε ότι δέκα μέρες πριν το περιστατικό ο παρουσιαστής είχε βάλει βηματοδότη, καθώς είχε διαγνωστεί με καρδιακή αρρυθμία.athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: