ΣΟΚ: Ιερέας περιφέρεται πάνω σε Porsche που τραβούν παιδιά « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

ΣΟΚ: Ιερέας περιφέρεται πάνω σε Porsche που τραβούν παιδιά

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 19, 2018  | 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται ένας νεοδιορισμένος ιερέας σε ενορία της Μάλτας να περιφέρεται στους δρόμους της πόλης πάνω σε ένα ακριβό αυτοκίνητο, το οποίο τραβούν με σχοινιά παιδιά.

Η περιφορά του νέου ιερέα, προκειμένου να τον δουν οι ενορίτες, είναι έθιμο στην περιοχή, ωστόσο η εμφάνιση του μέσα σε μια Porsche και ότι το όχημα το τραβούσαν παιδιά, προκάλεσε ουκ ολίγα σχόλια. Πολλοί χαρακτήρισαν το θέαμα «χονδροειδές» και ανάρμοστο για εκπρόσωπο της καθολικής εκκλησίας.Ο ίδιος ο ιερέας πάντως αντέδρασε στα επικριτικά σχόλια ενώ εκπρόσωπος της καθολικής εκκλησίας της Μάλτας επεσήμανε ότι ο νεοδιορισμένος ιερέας δεν είχε λόγο στις λεπτομέρειες της παραδοσιακής περιφοράς. Στο πλευρό του ιερέα και μία τοπική σύμβουλος, η οποία τον υπερασπίστηκε, τονίζοντας ότι η «μοναδική αυτή γιορτή» χαιρετίστηκε απ΄όλους στην πόλη.


news247.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: