Σέρρες: Ο κακός χαμός σε σχολική εκδρομή – Τα έχασαν οι συνοδοί καθηγητές από τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Σέρρες: Ο κακός χαμός σε σχολική εκδρομή – Τα έχασαν οι συνοδοί καθηγητές από τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Νοεμβρίου 02, 2018  | 

Η εκδρομή στις Σέρρες ξεκίνησε φυσιολογικά και ολοκληρώθηκε με συλλήψεις. Οι συνοδοί καθηγητές προσπαθούσαν μάταια να ηρεμήσουν τα πνεύματα...

Πανικός επικράτησε σε σχολική εκδρομή στην περιοχή της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες, όταν μαθητής που θύμωσε γιατί τον παρενόχλησαν έβγαλε μαχαίρι. Όλα έγιναν χθες 1η Νοεμβρίου, με το θέμα να κλείνει με συλλήψεις, μετά από επέμβαση της αστυνομίας.
Όταν ο μεθυσμένος οδηγός μπήκε με το Panda μέσα στη Βουλή! (video)
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της εκδρομής ένας μαθητής μαζί με μια μαθήτρια του σχολείου που επέβαιναν σε μηχανάκι παρενοχλήθηκε από άλλους μαθητές με αποτέλεσμα να πέσουν.

Τότε ο νεαρός οδηγός της μηχανής έβγαλε από την τσέπη ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα παιδιά να ορμίσουν εναντίον του, για να τον αφοπλίσουν.

Ακολούθησε πανικός με τους μαθητές να κυνηγούν τον δράστη μέσα στο πλήθος των συμμαθητών τους, που ήταν εκδρομή στην Κοιλάδα, ενώ το θέμα έληξε με την εμφάνιση της αστυνομίας και την σύλληψη των δυο νεαρών.

Οι συνοδοί καθηγητές προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά τα πράγματα είχαν ξεφύγει για λίγα λεπτά, από κάθε έλεγχο. Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει το συμβούλιο των καθηγητών για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.
Απίστευτο: H θάλασσα στο «Ναυάγιο» άλλαξε χρώμα! - Οι πρώτες εικόνες μετά τον σεισμό! (video)
Πληροφορίες: epiloges.tv
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: