Σε δημοπρασία ο... στοιχειωμένος καθρέφτης από τον καπετάνιο του «Τιτανικού» (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γιατί “τρέχει” η μύτη σας ακόμα και χωρίς να έχετε αρρωστήσει (video)

Όταν πέφτει η θερμοκρασία στο περιβάλλον συνηθίζουμε να φοράμε σκουφιά, κασκόλ και γάντια, αλλά ό,τι και αν κάνουμε ακόμα και το πιο ελα...

Σε δημοπρασία ο... στοιχειωμένος καθρέφτης από τον καπετάνιο του «Τιτανικού» (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 09, 2018  | 

Ένας καθρέφτης που έχει... στοιχειωθεί από το φάντασμα του καπετάνιου του «Τιτανικού» εδώ και έναν αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία.

Ο καθρέφτης που κοιτάχτηκε για τελευταία φορά ο Edward John Smith στο σπίτι του στο Stoke-on-Trent της Αγγλίας πριν επιβιβαστεί για το μοιραίο ταξίδι του «Τιτανικού» λέγεται πως μια φορά το χρόνο εμφανίζει το πρόσωπο του καπετάνιου!

Ο καθρέφτης βρέθηκε στο κομοδίνο του σπιτιού του και τον απέκτησε η οικιακή του βοηθός, όταν την άφησαν να πάρει ένα αντικείμενο από το σπίτι του αφεντικού της ως ενθύμιο.


Η γυναίκα έλεγε στους συγγενείς της πως από τότε μπορούσε να δει το πρόσωπο του καπετάνιου στον καθρέφτη μια φορά το χρόνο, στην επέτειο του τραγικού συμβάντος…

Έκτοτε, ο καθρέφτης πέρασε στους συγγενείς της οικιακής βοηθού και αργότερα βρέθηκε σε ένα κτήμα στο Wolverhampton πριν έρθει στην κατοχή του σημερινού ιδιοκτήτη David Smith, ο οποίος το κράτησε σε υπόγειο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δείτε το βίντεο!


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: