Σε δημοπρασία ο... στοιχειωμένος καθρέφτης από τον καπετάνιο του «Τιτανικού» (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Σε δημοπρασία ο... στοιχειωμένος καθρέφτης από τον καπετάνιο του «Τιτανικού» (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 09, 2018  | 

Ένας καθρέφτης που έχει... στοιχειωθεί από το φάντασμα του καπετάνιου του «Τιτανικού» εδώ και έναν αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία.

Ο καθρέφτης που κοιτάχτηκε για τελευταία φορά ο Edward John Smith στο σπίτι του στο Stoke-on-Trent της Αγγλίας πριν επιβιβαστεί για το μοιραίο ταξίδι του «Τιτανικού» λέγεται πως μια φορά το χρόνο εμφανίζει το πρόσωπο του καπετάνιου!

Ο καθρέφτης βρέθηκε στο κομοδίνο του σπιτιού του και τον απέκτησε η οικιακή του βοηθός, όταν την άφησαν να πάρει ένα αντικείμενο από το σπίτι του αφεντικού της ως ενθύμιο.


Η γυναίκα έλεγε στους συγγενείς της πως από τότε μπορούσε να δει το πρόσωπο του καπετάνιου στον καθρέφτη μια φορά το χρόνο, στην επέτειο του τραγικού συμβάντος…

Έκτοτε, ο καθρέφτης πέρασε στους συγγενείς της οικιακής βοηθού και αργότερα βρέθηκε σε ένα κτήμα στο Wolverhampton πριν έρθει στην κατοχή του σημερινού ιδιοκτήτη David Smith, ο οποίος το κράτησε σε υπόγειο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δείτε το βίντεο!


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: