Πέταξαν σάπια ψάρια για να διώξουν τα παιδιά από παιδική χαρά στη Βούλα « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γιατί “τρέχει” η μύτη σας ακόμα και χωρίς να έχετε αρρωστήσει (video)

Όταν πέφτει η θερμοκρασία στο περιβάλλον συνηθίζουμε να φοράμε σκουφιά, κασκόλ και γάντια, αλλά ό,τι και αν κάνουμε ακόμα και το πιο ελα...

Πέταξαν σάπια ψάρια για να διώξουν τα παιδιά από παιδική χαρά στη Βούλα

Κατηγορία Ελλάδα στις   Νοεμβρίου 08, 2018  | 

Η κακία και η στενομυαλιά δεν έχουν όρια για ορισμένους κατοίκους της Βούλας που ενοχλούνται από τις παιδικές φωνές.

Η παιδική χαρά της πλατείας Μουσών στη Βούλα (στη γειτονιά της Καλύμνου) η οποία φέτος ανακατασκευάστηκε και πιστοποιήθηκε με καινούργια όργανα και δάπεδα ασφαλείας φέρνει προφανώς σε ορισμένους το αντίθετο της …χαράς.

Έτσι, όπως κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σε προ ημερήσιας διάταξης ανακοίνωσή του, κάποιοι επιχείρησαν να κλειδώσουν το πάρκο με δικό τους λουκέτο. Με επέμβαση των τεχνικών υπηρεσιών, έσπασε το λουκέτο και η αλυσίδα του παράξενου ιδιώτη και η παιδική χαρά άνοιξε εκ νέου.


Τότε όμως μπήκε σε εφαρμογή νέο αποτρόπαιο σχέδιο:

Στις τέσσερις άκρες του πάρκου πετάχθηκαν τέσσερις σωροί από κεφάλια και εντόσθια ψαριών που σάπισαν, απλώνοντας μια αποκρουστική και βέβαια απωθητική μυρωδιά.

Κατόπιν τούτου, η παιδική χαρά έκλεισε με πρωτοβουλία του Δήμου, για να καθαριστεί και να παραδοθεί στους χρήστες της όπως αρμόζει σε έναν κοινόχρηστο χώρο.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε έναν δημοτικό αστυνομικό σε επιφυλακή πάνω από κάθε στοιχείο της δημοτικής περιουσίας, δεν είναι αυτή η αποστολή μας», σχολίασε οργισμένος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για να χαρακτηρίσει «πολύ κακή και αντικοινωνική» τη συμπεριφορά των αγνώστων αυτών τιμωρών που θεωρούν το παιδικό παιχνίδι ενοχλητικό και παίρνουν με τον τρόπο αυτό την κατάσταση στα χέρια τους.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: