Ούτε σε ταινία τρόμου: Διαμέλισε τη σύζυγό του και μετά βγήκε με τους γονείς της « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Ούτε σε ταινία τρόμου: Διαμέλισε τη σύζυγό του και μετά βγήκε με τους γονείς της

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 27, 2018  | 

Σοκ στις διωκτικές αρχές έχει προκαλέσει μια συζυγοκτονία, τόσο για τη βιαιότητά της όσο και για την απόλυτη ψυχραιμία και αδιαφορία που έδειξε ο δράστης για την τερατώδη πράξη του.

Συγκεκριμένα, στρατιωτικός διαμέλισε τη σύζυγό του και αφού έβαλε τα μέλη της σε σακούλες πήγε για ποτό με τους ανυποψίαστους γονείς της άτυχης γυναίκας.

Ο 35χρονος λοχίας Φερνάντο Γκονζάλες από την Αργεντινή, όταν βεβαιώθηκε ότι η 34χρονη σύζυγός του Τζέσικα Χόφμαν σχεδίαζε να ζητήσει διαζύγιο, την έδειρε, τη σκότωσε, την κομμάτιασε και έβαλε τα μέλη της σε μικρές σακούλες, τις οποίες τοποθέτησε μετά στον στρατιωτικό σάκο του.Ο δράστης δεν δίστασε την επόμενη μέρα να πάει για ποτό με τους γονείς της άτυχης γυναίκας προκειμένου να θολώσει τα νερά. Όταν ερωτήθηκε από εκείνους πού ήταν η κόρη τους, ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε μείνει στη στρατιωτική βάση το προηγούμενο βράδυ γιατί είχαν τσακωθεί.

Ο πατέρας του θύματος υποψιάστηκε ότι της είχε κάνει κακό, όταν ενημερώθηκε ότι η κόρη του αγνοούνταν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, πήδηξε από τη μάντρα που χώριζε το δικό του σπίτι από αυτό της κόρης του και είδε τον σάκο δίπλα από μία στοίβα με ρούχα. Γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε προγραμματισμένο ταξίδι, άνοιξε την τσάντα και ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα.


Πηγή: enikos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: