Ναύπλιο: Η βουτιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ – Το drone κατέγραψε τα πάντα από την αρχή (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Ναύπλιο: Η βουτιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ – Το drone κατέγραψε τα πάντα από την αρχή (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   Νοεμβρίου 05, 2018  | 

Όλα συμβαίνουν στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο. Ο κολυμβητής βρίσκεται στη θάλασσα και η κάμερα καταγράφει τα πάντα...

Ακόμα μία θαλάσσια χελώνα βρέθηκε από λουόμενο στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, θανάσιμα χτυπημένη το πρωί.

Η μικρή χελώνα έγινε αντιληπτή από κολυμβητή που εκείνη την ώρα έκανε μπάνιο στην παραλία. Ο κολυμβητής έβγαλε την χελώνα στην ακτή και διαπιστώθηκε πως ήταν θανάσιμα τραυματισμένη από πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα της.
Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα πάρα πολλές χελώνας καρέτα και πράσινες χελώνες ξεβράζονται νεκρές στην ευρύτερη περιοχή του Αργολικού κόλπου.

Ακόμα μία νεκρή χελώνα στο Ναύπλιο


Νεκρό σταχτοδέλφινο στη Ροδόπη

Ένα ενήλικο Σταχτοδέλφινο (Grampus griseus), απειλούμενο είδος με εξαφάνιση βρέθηκε νεκρό κοντά στο λιμάνι του Αγίου Χαραλάμπους, στη Μαρώνεια, Ροδόπης. Σύμφωνα με ψαρά της περιοχής ξεβράστηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Δεν έφερε εξωτερικά τραύματα. Δεν έγινε συλλογή δειγμάτων λόγω της προχωρημένης σήψης του ενώ δεν έγινε συλλογή δειγμάτων. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας από το ερευνητικό κέντρο διάσωσης και περίθαλψης κητωδών ΑΡΙΩΝ.

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: