Μυστήριο με «βυθισμένο» αεροπλάνο στη Σκωτία (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Μυστήριο με «βυθισμένο» αεροπλάνο στη Σκωτία (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 08, 2018  | 

Ένα... φαινομενικά βυθισμένο αεροπλάνο εντόπισε ένας Βρετανός χρησιμοποιώντας το Google Earth.

Ο 55χρονος ισχυρίζεται ότι εντόπισε ένα «βυθισμένο» πλοίο στα ανοιχτά των ακτών της Σκωτίας. Όπως εξήγησε ο Robert Morton, μιλώντας στη Mirror, απλώς κοιτούσε τη Δευτέρα στο Google Earth όταν κατά λάθος έπεσε πάνω στη «φωτογραφία ενός αεροσκάφους».

Ο ίδιος επισήμανε ότι η ανακάλυψη μπορεί να προέκυψε από σφάλμα καθώς δεν είχε ακούσει ποτέ για αεροπορική συντριβή στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο Morton θεωρεί πως το αεροπλάνο ήταν στον αέρα τη στιγμή που τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία, αλλά εκείνη την ώρα περνούσαν κάποια λεπτά σύννεφα μπροστά από τον δορυφόρο, δίνοντας την εντύπωση ότι το αεροσκάφος ήταν στο νερό.


Εκπρόσωπος της Google επιβεβαίωσε ότι το αεροπλάνο δεν βρισκόταν στη θάλασσα, αλλά όντως πετούσε.

Όπως δήλωσε στη Daily Express: «ο λόγος που δείχνει βυθισμένο είναι επειδή κάθε δορυφορική φωτογραφία που εμφανίζεται στο χάρτη είναι ουσιαστικά ένα συλλογή αρκετών φωτογραφιών. Αντικείμενα που κινούνται με ταχύτητα, όπως τα αεροσκάφη, συχνά εμφανίζονται μόνο σε μία από τις πολλές εικόνες που χρησιμοποιούμε για μια δεδομένη περιοχή. Κι όταν συμβαίνει αυτό, μπορεί μερικές φορές να παρατηρηθούν "υπολείμματα" του αντικειμένου που κινείται ταχύτατα».

Δείτε το βίντεο!


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: