Μπαμπάς τραγουδάει στην κόρη του για να μη φοβάται όσο περνούν από τις φωτιές (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Μπαμπάς τραγουδάει στην κόρη του για να μη φοβάται όσο περνούν από τις φωτιές (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 11, 2018  | 

Ένας μπαμπάς στην Καλιφόρνια διατήρησε την ψυχραιμία του και παραδειγματίζει για τη συμπεριφορά των γονέων σε περιπτώσεις κρίσεων, καθώς τραγουδάει για να κρατήσει την 3χρονη κόρη του ήρεμη ενώ οδηγεί κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από τις φλόγες που έχουν φτάσει σε κεντρική λεωφόρο στο Παραντάις.

Ο Τζο Άλεν και η 3χρονη Ολίβια είναι στο αυτοκίνητο και περνάνε δίπλα από τις φλόγες. Ακούγεται η μικρή να λέει «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Θα καούμε» αλλά ο μπαμπάς της τη διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να πιάσουν φωτιά και ότι θα απομακρυνθούν από τις φλόγες.

Αμέσως μετά, και ενώ περνούν μέσα από καπνούς της τραγουδάει και συνεχίζει να της μιλάει για να την κρατάει ήρεμη.


Κάποια στιγμή, ακούγεται η Ολίβια να λέει ότι ανησυχεί επειδή δεν έβλεπε το αυτοκίνητο της μαμά της (ταξίδευε με τη μεγαλύτερη αδερφή της) αλλά ο Τζο της λέει να μην ανησυχεί και ότι όλα θα πάνε καλά.

Όταν επιτέλους καταφέρνουν να απομακρυνθούν από την πύρινη λαίλαπα, ακούγεται η μικρή να λέει στον μπαμπά της ενθουσιασμένη «τα κατάφερες, τα κατάφερες» και εκείνος της απαντάει «μαζί τα καταφέραμε»!


Πηγή: reader.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: