Μετεωρίτης κάνει τη νύχτα... μέρα στο Άρκανσας των ΗΠΑ (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Μετεωρίτης κάνει τη νύχτα... μέρα στο Άρκανσας των ΗΠΑ (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 04, 2018  | 

«Γεύση» από... Αρμαγεδδώνα πήραν οι κάτοικοι του Άρκανσας στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν μέσα από το απόλυτο σκοτάδι του νυχτερινού ουρανού, μία τεράστια λάμψη άρχισε να μετατρέπεται σε πύρινη μπάλα, πριν σβήσει με τον ίδιο αιφνιδιαστικό τρόπο που εξαφανίστηκε.

Ένα μεγάλο κομμάτι μετεωρίτη έσκισε τη γήινη ατμόσφαιρα, προκαλώντας μία τεράστια λάμψη, η οποία έγινε ορατή σχεδόν σε όλες τις περιοχές του Άρκανσας και της Αλαμπάμα την Παρασκευή του βράδυ.
Άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές μέσα σε παμπ για μια παρτίδα μπιλιάρδου (video)
Ο βράχος από το διάστημα εξαϋλώθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει στην επιφάνεια, καθώς οι αμερικανικές αρχές δεν κατέγραψαν αναφορές για κάποια έκρηξη ή δυνατό κρότο, όπως θα συνέβαινε στην περίπτωση που ένα μέρος του μετεωρίτη ξεπερνούσε την αντίσταση της «φυσικής ασπίδας» της Γης, που λέγεται ατμόσφαιρα.

Ακολουθεί το εντυπωσιακό βίντεο από την πτώση του μετεωρίτη, η λάμψη του οποίου μετέτρεψε τη νύχτα σε... μέρα στο Άρκανσας και στην Αλαμπάμα:


athensmagazine.gr
Οδηγός τσακώθηκε με επιβάτη και το λεωφορείο έπεσε από γέφυρα: 15 νεκροί (video)
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: