Μάθημα ζωής: Μαθήτρια παθαίνει κρίση πανικού λόγω του bullying στο σχολείο (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Μάθημα ζωής: Μαθήτρια παθαίνει κρίση πανικού λόγω του bullying στο σχολείο (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 10, 2018  | 

Αυτό το video πρέπει να το δουν όλοι οι γονείς, προκειμένου να διαπαιδαγωγήσουν σωστά τα παιδιά του και τέτοια φαινόμενα να εξαλειφθούν τελείως.

Το social media μπορούν να προσφέρουν πολλά θετικά, όμως την ίδια ώρα ανοίγουν τους... ασκούς του Αιόλου για άλλα τόσα αρνητικά. Ένα από αυτά, που αποτελεί τεράστια «πληγή» για την κοινωνία είναι το bullying, το οποίο αρκετές φορές οδηγεί σε τραγικά αποτελέσματα.

Μία οικογένεια στην Μεγάλη Βρετανία, δημοσίευσε ένα video στο οποίο φαίνεται η κόρη τους να παθαίνει κρίση πανικού λόγω τέτοιων συμπεριφορών στο Snapchat από συμμαθητές της.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του σχολείου παρά το γεγονός οτι ενημερώθηκαν πάνω 10 φορές, δεν κατάφεραν να κάνουν, με αποτέλεσμα η 11χρονη να λυγίσει από την πίεση.Το συγκεκριμένο video θα πρέπει να αποτελεί μάθημα ζωής για ΟΛΟΥΣ τους γονείς για την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, γιατί μόνο πάψουν να υπάρχουν θύτες, θα σταματήσουν να υπάρχουν θύματα...

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: