Κινδύνευε στο... Call of Duty κι οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία για να την σώσει (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Κινδύνευε στο... Call of Duty κι οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία για να την σώσει (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 23, 2018  | 

Ένα ζευγάρι που έπαιζε το βιντεοπαιχνίδι Call of Duty στο Deland της Φλόριντα δέχθηκε μια αναπάντεχη επίσκεψη από τους αστυνομικούς αφού οι γείτονές τους ειδοποίησαν όταν άκουσαν τη γυναίκα να ουρλιάζει «σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις».

Συγκεκριμένα μια γειτόνισσα του ζευγαριού επικοινώνησε με τις αρχές, ανέφερε τα όσα άκουγε και σύντομα οι αστυνομικοί έφτασαν και περικύκλωσαν το σπίτι του ζευγαριού.

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο σπίτι, ανακάλυψαν ότι το ζευγάρι στην πραγματικότητα έπαιζε την τελευταία έκδοση του βιντεοπαιχνιδιού Call of Duty - Black Ops 4.


Ένα βίντεο που τράβηξε ένας από τους γείτονες, δείχνει έναν αστυνομικό να χτυπάει την πόρτα του ζευγαριού μόνο για να διαπιστώσει ότι εμπλέκονταν σε μια έντονη μάχη στο πλαίσιο του βιντεοπαιχνιδιού.

Ακολουθεί το βίντεο, αλλά και ο διάλογος με την αστυνομία:


«Γεια σας, καλώ επειδή ακούω τους γείτονές μου να μαλώνουν και ανησυχώ λίγο με αυτά που λένε», είπε η γειτόνισσα στην έκτακτη κλήση της προς την αστυνομία.

«Η αδελφή μου ζει μαζί μου και είχε βγει για να καπνίσει ένα τσιγάρο και άκουσε να φωνάζει μια γυναίκα λέγοντας «Όχι, σε παρακαλώ μην με σκοτώσεις», πρόσθεσε η γυναίκα.

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τους γείτονες, ένας από αυτούς είπε ότι άκουσε φωνές αλλά δεν πίστευε ότι κανείς ήταν σε κίνδυνο.

Το ζευγάρι τελειώνοντας με το βιντεοπαιχνίδι είχε ήδη πάει στο κρεβάτι του τη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν στην κατοικία τους.


Η γυναίκα εμφανίστηκε αρχικά μπερδεμένη, αλλά συνειδητοποίησε σύντομα ότι οι έντονες φωνές της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ανησύχησε τους γείτονες.


Πηγή: reader.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: