Κατηγόρησε ιερέα ότι του "έκλεψε" τη γυναίκα και καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Κατηγόρησε ιερέα ότι του "έκλεψε" τη γυναίκα και καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση

Κατηγορία Ελλάδα στις   Νοεμβρίου 10, 2018  | 

Η «λάσπη» που έριξε σε βάρος ιερέα από το Βόλο ότι του «έκλεψε» τη σύζυγο, πριν από σχεδόν πέντε χρόνια, έφερε στο εδώλιο του κατηγορουμένου 38χρονο ναυτικό για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο 38χρονος ναυτικός κατηγορούσε τον ιερέα ότι εκμεταλλεύτηκε την απουσία του, λόγω των ταξιδιών που έκανε, συνάπτοντας ερωτική σχέση με τη σύζυγό του. Οι ισχυρισμοί αυτοί οι οποίοι μάλιστα έφτασαν ακόμη στον Τύπο, προκάλεσαν τη μετάθεση του ιερέα από το Βόλο σε ιερό ναό του Πηλίου. 


Ο ιερέας που ήταν εφημέριος σε μεγάλη εκκλησία του Βόλου, έπεσε σε δυσμένεια καθώς ο ναυτικός τον κατήγγειλε και στη Μητρόπολη Δημητριάδος, με αποτέλεσμα την παραπομπή του Επισκοπικό Δικαστήριο με την κατηγορία της εξωσυζυγικής σχέσης, για την οποία όμως αθωώθηκε.

Τελικά, σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο 38χρονος καταδικάστηκε, ύστερα από μήνυση του ιερέα σε βάρος του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, με τριετή αναστολή.

Πηγή: dikastiko.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: