«Καμπανάκι» από ΕΟΦ: Κίνδυνος από παράνομα φάρμακα που πωλούνται στο Διαδίκτυο « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

«Καμπανάκι» από ΕΟΦ: Κίνδυνος από παράνομα φάρμακα που πωλούνται στο Διαδίκτυο

Κατηγορία Ελλάδα στις   Νοεμβρίου 05, 2018  | 

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές της χώρας για τον εντοπισμό παρανόμων και επικίνδυνων φαρμάκων, φαρμακευτικών σκευασμάτων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται επί ποδός οι υγειονομικές αρχές και ειδικά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) προκειμένου να εντοπίσουν πιθανές νέες ποσότητες παράνομων και επικίνδυνων φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναύπλιο: Η βουτιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ – Το drone κατέγραψε τα πάντα από την αρχή (video)

Είχε προηγηθεί η διεθνής επιχείρηση «Pangea XI» µε τη συμμετοχή 116 χωρών -μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα-, που αποκάλυψε τόνους παράνομων φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων µέσω διαδικτύου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μεταξύ των σκευασμάτων που ελέγχονται, περιλαμβάνονται παυσίπονα, φάρμακα επιληψίας, αντικαρκινικά, αντιψυχωτικά, αντιδιαβητικά, στεροειδή, φάρμακα για τη θεραπεία του HIV καθώς και συμπληρώματα διατροφής.

newsbomb.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: