Η κοκορομαχία στον δρόμο τούς έκανε να πιαστούν στα χέρια (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Η κοκορομαχία στον δρόμο τούς έκανε να πιαστούν στα χέρια (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 19, 2018  | 

Ένας καυγάς στο Όλνταμ της Αγγλίας συνελήφθη από την κάμερα του αυτοκινήτου, όταν ο οδηγός ενός Ford Mondeo κολλάει στο προπορευόμενο όχημα αρχίζοντας τις ανοησίες.

Κατόπιν τον βλέπουμε να προσπαθεί να περάσει το αυτοκίνητο που επιβαίνει το ζευγάρι με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο και όταν τελικά το καταφέρνει, σταματά στη μέση του δρόμου για να τα πει ένα χεράκι με τον άλλο οδηγό που έχει μόλις κλείσει.


Ο έξω φρενών οδηγός του Mondeo πήγε να τα βάλει με τον οδηγό του αυτοκινήτου που κινηματογραφεί την όλη δράση και εξοπλίστηκε μάλιστα και με κάποιου είδους όπλο, μια μεταλλική ράβδο πιθανότατα.

Οι δυο τους θα πέσουν στον δρόμο και θα ξεκινήσει η βιαιοπραγία, πριν τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι. Ο αμυνόμενος οδηγός δήλωσε αργότερα πως ό,τι έκανε, το έκανε για να προστατεύσει την εγκυμονούσα γυναίκα του από τις άγριες διαθέσεις του επικίνδυνου οδηγού…newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: