Η κοκορομαχία στον δρόμο τούς έκανε να πιαστούν στα χέρια (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται (video)

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το άγχος της σύγχρονης ζωής, ή μια διατροφή με πολύ fast food, προκαλε...

Η κοκορομαχία στον δρόμο τούς έκανε να πιαστούν στα χέρια (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 19, 2018  | 

Ένας καυγάς στο Όλνταμ της Αγγλίας συνελήφθη από την κάμερα του αυτοκινήτου, όταν ο οδηγός ενός Ford Mondeo κολλάει στο προπορευόμενο όχημα αρχίζοντας τις ανοησίες.

Κατόπιν τον βλέπουμε να προσπαθεί να περάσει το αυτοκίνητο που επιβαίνει το ζευγάρι με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο και όταν τελικά το καταφέρνει, σταματά στη μέση του δρόμου για να τα πει ένα χεράκι με τον άλλο οδηγό που έχει μόλις κλείσει.


Ο έξω φρενών οδηγός του Mondeo πήγε να τα βάλει με τον οδηγό του αυτοκινήτου που κινηματογραφεί την όλη δράση και εξοπλίστηκε μάλιστα και με κάποιου είδους όπλο, μια μεταλλική ράβδο πιθανότατα.

Οι δυο τους θα πέσουν στον δρόμο και θα ξεκινήσει η βιαιοπραγία, πριν τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι. Ο αμυνόμενος οδηγός δήλωσε αργότερα πως ό,τι έκανε, το έκανε για να προστατεύσει την εγκυμονούσα γυναίκα του από τις άγριες διαθέσεις του επικίνδυνου οδηγού…newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: