Γονείς έστησαν ένα μαγικό σκηνικό με πατημασιές του Άη Βασίλη – Η απίστευτη αντίδραση του παιδιού « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Γονείς έστησαν ένα μαγικό σκηνικό με πατημασιές του Άη Βασίλη – Η απίστευτη αντίδραση του παιδιού

Κατηγορία Viral στις   Νοεμβρίου 25, 2018  | 

Στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένα παιδάκι όταν κατέβηκε στο υπόγειο και βρήκε πατημασιές του Άη Βασίλη. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν κάθε χρόνο διάφορα βίντεο με αντιδράσεις παιδιών τη στιφμή που καταλαβαίνουν ότι ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε και το δικό τους σπίτι, αφήνοντας ίχνη πίσω του… Ο μικρός Archie ζει το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Το παιδάκι κατεβαίνει με τη σκάλα, και βλέπει έκπληκτο πατημασιές του Άγιου Βασίλη! “Όλα αυτά είναι για μένα;”, αναρωτιέται ο πιτσιρικάς βλέποντας τα δώρα που του άφησε ο Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα.


Οι πατημασιές στο πάτωμα κλέβουν την παράσταση και η αντίδραση του μικρού ξεπερνά κάθε φαντασία. “Υπέροχο βίντεο. Υπέροχοι γονείς!”, σχολιάζει χρήστης του Youtube ενώ άλλος δηλώνει ότι του χρόνου θα κάνει το ίδιο στα ανήλικα παιδιά του.

Και δύο γονείς από την Αμερική, σκέφτηκαν να δώσουν περισσότερη μαγεία στο μύθο του Άγιου Βασίλη, και το κατάφεραν. Ετοίμασαν για το μικρό τους γιο, ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό, που -δικαίως- έχει ενθουσιάσει το Διαδίκτυο. Δεν χρειάζονται, άλλωστε, πολλά πράγματα, ούτε πολλά έξοδα, για να στήσει κανείς ένα… Αγιο-Βασιλιάτικο σκηνικό μέσα στο σπίτι του… Μία γρήγορα αναζήτηση στο ίντερνετ θα σας δώσει σίγουρα πολλές ιδέες…

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του μικρού.newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: