Για να δούμε το μεγάλο reunion του «Game of Thrones» θα πρέπει να το... αγοράσουμε « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Για να δούμε το μεγάλο reunion του «Game of Thrones» θα πρέπει να το... αγοράσουμε

Κατηγορία Lifestyle στις   Νοεμβρίου 30, 2018  | 

Το εορταστικό αφιέρωμα δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση.

Μας άνοιξε την όρεξη ο Σον Μπιν, ή αλλιώς Νεντ Σταρκ, με όσα είχε πει πρόσφατα στο Hollywood Reporter. Ότι δηλαδή πήγε στο Μπέλφαστ και γύρισε ένα εορταστικό αφιέρωμα με όλο το καστ του «Game of Thrones» και με οικοδεσπότη τον Κόναν Ο' Μπράιεν.

Ελπίζαμε ότι θα βλέπαμε το αφιέρωμα αυτό μετά από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, όπου θα έχει πεθάνει κόσμος και κοσμάκης, ώστε η εμπειρία «Game of Thrones» να έκλεινε με μια αισιόδοξη νότα.Όμως, όπως αποκαλύπτει το Entertainment Weekly, για να δούμε τον Νεντ Σταρκ και τον Καλ Ντρόγκο να ξανασμίγουν με τον Τζον Σνόου και την Ντενέρις, θα πρέπει να αγοράσουμε το ειδικό box set DVD/Blu-Ray με όλες τις σεζόν του «Game of Thrones», που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, μετά το τέλος της σειράς (μπήκε ήδη στη λίστα για τα επόμενα Χριστούγεννα).

Με άλλα λόγια το αφιέρωμα δεν θα προβληθεί από το HBO – ούτε από τη Nova στη χώρα μας. Και φανταζόμαστε ότι θα γίνει ανάρπαστο στις... σκοτεινές γωνιές του Ίντερνετ από όσους δεν θέλουν να πληρώσουν για το box set.


reader.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: