Για να δούμε το μεγάλο reunion του «Game of Thrones» θα πρέπει να το... αγοράσουμε « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Για να δούμε το μεγάλο reunion του «Game of Thrones» θα πρέπει να το... αγοράσουμε

Κατηγορία Lifestyle στις   Νοεμβρίου 30, 2018  | 

Το εορταστικό αφιέρωμα δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση.

Μας άνοιξε την όρεξη ο Σον Μπιν, ή αλλιώς Νεντ Σταρκ, με όσα είχε πει πρόσφατα στο Hollywood Reporter. Ότι δηλαδή πήγε στο Μπέλφαστ και γύρισε ένα εορταστικό αφιέρωμα με όλο το καστ του «Game of Thrones» και με οικοδεσπότη τον Κόναν Ο' Μπράιεν.

Ελπίζαμε ότι θα βλέπαμε το αφιέρωμα αυτό μετά από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, όπου θα έχει πεθάνει κόσμος και κοσμάκης, ώστε η εμπειρία «Game of Thrones» να έκλεινε με μια αισιόδοξη νότα.Όμως, όπως αποκαλύπτει το Entertainment Weekly, για να δούμε τον Νεντ Σταρκ και τον Καλ Ντρόγκο να ξανασμίγουν με τον Τζον Σνόου και την Ντενέρις, θα πρέπει να αγοράσουμε το ειδικό box set DVD/Blu-Ray με όλες τις σεζόν του «Game of Thrones», που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, μετά το τέλος της σειράς (μπήκε ήδη στη λίστα για τα επόμενα Χριστούγεννα).

Με άλλα λόγια το αφιέρωμα δεν θα προβληθεί από το HBO – ούτε από τη Nova στη χώρα μας. Και φανταζόμαστε ότι θα γίνει ανάρπαστο στις... σκοτεινές γωνιές του Ίντερνετ από όσους δεν θέλουν να πληρώσουν για το box set.


reader.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: