Φθιώτιδα: Έπαθε εγκεφαλικό στο τιμόνι και έπεσε πίσω από νταλίκα! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γρίπη, ιώσεις, ιλαρά: Για πόσες μέρες «κολλάτε» τους άλλους

Οι λοιμώξεις που προκαλούνται από ιούς μπορεί να είναι μεταδοτικές για αρκετές ημέρες πριν και μετά την εκδήλωσή τους. Οι ιώσεις της...

Φθιώτιδα: Έπαθε εγκεφαλικό στο τιμόνι και έπεσε πίσω από νταλίκα!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Νοεμβρίου 22, 2018  | 

Διασωληνωμένος στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μεταφέρθηκε ένας άνδρας γύρω στα 50 μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε, ενώ οδηγούσε στην Εθνική Οδό Λαμίας - Αθηνών.

Συνέβη στις 17:40 το απόγευμα στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στο ύψος της Αρκίτσας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του LamiaReport ο άτυχος άνδρας έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό οδηγώντας το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πίσω από νταλίκα.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η νταλίκα κουβαλούσε άζωτο και είναι ευτύχημα που τα δύο οχήματα μόλις που ακούμπησαν και δεν υπήρξε σφοδρή σύγκρουση που θα έθετε σε κίνδυνο το εύφλεκτο φορτίο.

Έκθεση - γροθιά στο στομάχι: 4 στα 10 παιδιά στην Ελλάδα ζουν μέσα στις στερήσεις

Ωστόσο από το ΙΧ ανασύρθηκε σε σοβαρή κατάσταση εξαιτίας του εγκεφαλικού επεισοδίου ο οδηγός του, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι από την Αθήνα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στα επείγοντα του Γ.Ν. Λαμίας όπου και διασωληνώθηκε, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.


Πηγή: LamiaReport
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: