Εύβοια: Χειροπέδες στο σχόλασμα – Κάτω από το γραφείο της εταιρείας τον περίμεναν οι αστυνομικοί! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Εύβοια: Χειροπέδες στο σχόλασμα – Κάτω από το γραφείο της εταιρείας τον περίμεναν οι αστυνομικοί!

Κατηγορία Ελλάδα στις   Νοεμβρίου 11, 2018  | 

Ήταν πάντα τυπικός στο ωράριό του και φρόντιζε να μην δίνει δικαιώματα. Η δράση του όμως άρχισε να αποκαλύπτεται, χωρίς ο ίδιος να καταλάβει το παραμικρό...

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας τον αιφνιδίασαν χθες το πρωί (10-11-2018) την ώρα που έφευγε από την εταιρεία όπου εργαζόταν στην πόλη και του έκαναν έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε μια σακούλα με ποσότητα ασημιού που είχε μόλις κλέψει από την επιχείρηση που τον πλήρωνε.


Στον έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν συνολικά έξι νάιλον σακούλες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες του προαναφερόμενου μεταλλεύματος, συνολικού μεικτού βάρους 22 κιλών και 991 γραμμαρίων, με την συνολική εκτιμώμενη αξία του να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν, όλες οι ποσότητες που βρέθηκαν στην κατοχή του και στο σπίτι του, ενώ ο υπάλληλος θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Πηγή: lamiareport.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: