Είδε στον λογαριασμό του 10.000 παραπάνω, τα ξόδεψε και «φυλακίστηκε» για αυτό « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Είδε στον λογαριασμό του 10.000 παραπάνω, τα ξόδεψε και «φυλακίστηκε» για αυτό

Κατηγορία Viral στις   Νοεμβρίου 17, 2018  | 

O 22χρονος νόμιζε οτι τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα, αλλά η πραγματικότητα, ένα μήνα αργότερα, τον προσγείωσε απότομα.

Όλοι θα θέλαμε μία μέρα να ξυπνήσουμε και να βρούμε φουσκωμένο τον τραπεζικό μας λογαριασμό με χρήματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε ή δεν υπολογίζαμε.

Με μία μικρή λεπτομέρεια... Αρκεί να μην μας ζητηθεί να γυρίσουμε πίσω, όπως έγινε στην περίπτωση του Bailey Walton.

Ο 22χρονος είδε ξαφνικά στον λογαριασμό του 10.000 λίρες παραπάνω από αυτές που υπολόγιζε οτι είχε και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Χωρίς να ρωτήσει πολλά-πολλά άρχισε να τα αποπληρώνει τα χρέη που είχε δημιουργήσει εξαιτίας της αγάπης του για τον τζόγο.


Λίγες μέρες αργότερα όμως, βρέθηκε μπροστά σε μία όχι και τόσο ευχάριστη εξέλιξη, καθώς το ποσό προέκυψε από ένα λάθος.

Η υπεύθυνη για τις πληρωμές στην δουλειά της γυναίκες του, έκανε λάθος και πρόσθεσε ένα έξτρα μηδενικό στο μισθό της, με αποτέλεσμα να φανούν 10.000 λίρες στον λογαριασμό. Το ζευγάρι είχε κοινό λογαριασμό ο Walton δεν είπε να το εκμεταλλευτεί.

Η απώλεια ενός τέτοιου ποσού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, το λάθος βρέθηκε και έτσι η αστυνομία κατέληξε αρχικά στην γυναίκα του και στη συνέχεια στον 22χρονο.

Έτσι, η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο με τον νεαρό να τιμωρείται με 14 μήνες φυλάκισης με 2 χρόνια αναστολή, με 240 ώρες εργασίες και με την υποχρέωση να επιστρέψει το ποσό.


gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: