Έχανε την πτήση της και έτρεξε με απόγνωση στο διάδρομο – Της έκαναν τάκλιν για να τη σταματήσουν (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται (video)

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το άγχος της σύγχρονης ζωής, ή μια διατροφή με πολύ fast food, προκαλε...

Έχανε την πτήση της και έτρεξε με απόγνωση στο διάδρομο – Της έκαναν τάκλιν για να τη σταματήσουν (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 20, 2018  | 

Μια αλαφιασμένη γυναίκα άρχισε να τρέχει μέσα στον διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης των αεροπλάνων για να «πιάσει» το δικό της αεροπλάνο και να προλάβει την πτήση της. 

Το αεροσκάφος εκείνη τη στιγμή τροχοδρομούσε στο αεροδρόμιο του Μπαλί. Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου και εκείνοι αλαφιασμένοι έτρεχαν από πίσω της να την προλάβουν μήπως πέσει στις ρόδες κάποιου αεροσκάφους και προκληθεί χάος.

Η γυναίκα άγνωστο πως κατάφερε να περάσει από όλα τα μέτρα ασφαλείας και να βγει στον διάδρομο. Είχε καθυστερήσει και η πτήση της για Τζακάρτα αναχωρούσε χωρίς εκείνη μέσα.


Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο άρχισαν να την καταδιώκουν και ένας από αυτούς όταν την έφτασε σε απόσταση αναπνοής, της έκανε ένα μεγαλοπρεπές τάκλιν και τη σώριασε στο έδαφος.

Εναντίον της δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, της βρήκαν θέση για τον προορισμό της σε άλλη πτήση και αναχώρησε την ίδια μέρα.topontiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: