Έδειραν με σκουπόξυλο μέχρι θανάτου εννιάχρονο επειδή δεν διάβασε τα μαθήματά του « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Έδειραν με σκουπόξυλο μέχρι θανάτου εννιάχρονο επειδή δεν διάβασε τα μαθήματά του

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 24, 2018  | 

Σοκαρισμένη είναι η γαλλική κοινωνία μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας ενός ανήλικου αγοριού από συγγενείς του, επειδή αρνήθηκε να διαβάσει για το σχολείο του.

Οργή κι αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην γαλλική κοινή γνώμη η είδηση της δολοφονίας ενός εννιάχρονου αγοριού, το οποίο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μέλη της οικογένειάς του επειδή δεν ήθελε να διαβάσει τα μαθήματα για το σχολείο του.

Ο ανήλικος μαθητής διέμενε στην πόλη Μίλχαους της νοτιοανατολικής Γαλλίας μαζί με τους γονείς και τα τρία αδέρφια του, ενώ μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων συγγενικών του προσώπων με τις κατηγορίες του ξυλοδαρμού και της δολοφονίας.


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο 9χρονος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 19χρονο αδερφό του, όταν αρνήθηκε να μελετήσει για το σχολείο, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, ο 18χρονος έδρασε κατόπιν σχετικής «εντολής» της μητέρας του, η οποία μέσω τηλεφώνου τον παρότρυνε να τιμωρήσει τον αδερφό του.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε μώλωπες σε όλο του το σώμα, ενώ η αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή ανακοπή που προκλήθηκε από τα συνεχή χτυπήματα.

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: