Έδειραν με σκουπόξυλο μέχρι θανάτου εννιάχρονο επειδή δεν διάβασε τα μαθήματά του « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γρίπη, ιώσεις, ιλαρά: Για πόσες μέρες «κολλάτε» τους άλλους

Οι λοιμώξεις που προκαλούνται από ιούς μπορεί να είναι μεταδοτικές για αρκετές ημέρες πριν και μετά την εκδήλωσή τους. Οι ιώσεις της...

Έδειραν με σκουπόξυλο μέχρι θανάτου εννιάχρονο επειδή δεν διάβασε τα μαθήματά του

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 24, 2018  | 

Σοκαρισμένη είναι η γαλλική κοινωνία μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας ενός ανήλικου αγοριού από συγγενείς του, επειδή αρνήθηκε να διαβάσει για το σχολείο του.

Οργή κι αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην γαλλική κοινή γνώμη η είδηση της δολοφονίας ενός εννιάχρονου αγοριού, το οποίο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μέλη της οικογένειάς του επειδή δεν ήθελε να διαβάσει τα μαθήματα για το σχολείο του.

Ο ανήλικος μαθητής διέμενε στην πόλη Μίλχαους της νοτιοανατολικής Γαλλίας μαζί με τους γονείς και τα τρία αδέρφια του, ενώ μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων συγγενικών του προσώπων με τις κατηγορίες του ξυλοδαρμού και της δολοφονίας.


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο 9χρονος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 19χρονο αδερφό του, όταν αρνήθηκε να μελετήσει για το σχολείο, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, ο 18χρονος έδρασε κατόπιν σχετικής «εντολής» της μητέρας του, η οποία μέσω τηλεφώνου τον παρότρυνε να τιμωρήσει τον αδερφό του.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε μώλωπες σε όλο του το σώμα, ενώ η αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή ανακοπή που προκλήθηκε από τα συνεχή χτυπήματα.

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: