Αστυνομική επιχείρηση σε κλαμπ οργίων στη Ρωσία (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Αστυνομική επιχείρηση σε κλαμπ οργίων στη Ρωσία (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Νοεμβρίου 24, 2018  | 

Σε κλαμπ όπου διοργανωνόταν πάρτι για σαδομαζοχιστές εισέβαλε η ρωσική αστυνομία όπου κατέσχεσε πλήθος μαστιγίων και ερωτικών βοηθημάτων, πιθανόν στη Ροστόφ.

H τοπική αστυνομία ανέφερε ότι δεν είχε εμπλοκή στην επιχείρηση κάτι που προκαλεί υποψίες για τη φύση αυτής της επιχείρησης, πλάνα από την οποία μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.


Στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα απεικονίζονται ημίγυμνες γυναίκες και ντυμένοι άνδρες να είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα του κλαμπ, κάτι που υπαινίσσεται ότι υπήρξε κάποιου είδους εισβολή.

Ένας αστυνομικός ακούγεται να λέει κοροϊδευτικά στον συνάδελφό του που αποφεύγει να πατήσει πάνω στους ξαπλωμένους "είναι σαδομαζοχιστικό κλαμπ, πρέπει να δώσεις πόνο". Ωστόσο, σύμφωνα με το RT.com, δεν έχει πιστοποιηθεί ότι το βίντεο αυτό τραβήχτηκε από αστυνομικούς και ότι έγινε αστυνομική επιχείρηση ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτήν τη δημοσιοποίηση.sdna.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: