«Είσαι πολύ ωραίος άντρας και…»: Επική φάρσα- καβγάς του Χίου στον Ψινάκη! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

«Είσαι πολύ ωραίος άντρας και…»: Επική φάρσα- καβγάς του Χίου στον Ψινάκη! (video)

Κατηγορία Lifestyle στις   Οκτωβρίου 04, 2018  | 

Για φάρσα το ξεκίνησε, σε «σκοτωμό» κατέληξε...

Τον ξέρουμε- εδώ και πολλά χρόνια- όλοι. Είναι ο πιο «εκρηκτικός» δημοσιογράφος κι αυτός που το λεξιλόγιό του αποτελείται από μυριάδες… απρεπείς λέξεις, που δε διστάζει να τις χρησιμοποιήσει για τον οποιονδήποτε.

Μιλάμε, φυσικά, για τον Στέφανο Χίο του διαβόητου «Μακελειού». Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης τσακώνεται on air με τους πάντες και τα πάντα κι αυτή τη φορά αποφάσισε να τα βάλει με τον δήμαρχο Μαραθώνα, τον Ηλία Ψινάκη.

Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δύο τους;

Αρχικά ο Χίος τηλεφωνεί στον Ψινάκη και του συστήνεται ως Δημήτριος Παναγιωτόπουλος από την τροχαία της Αγίας Παρασκευής και ζητάει τα στοιχεία του για μια κλήση στο δήμαρχο.

Στη συνέχεια, μεσολαβεί μια μικρή συζήτηση για τα… ζώδια, την ηλικία του καθενός, πριν ο «Παναγιωτόπουλος» προβεί σ’ ένα κομπλιμέντο, αποκαλώντας τον συνομιλητή του «Πολύ ωραίο άντρας», πριν περάσει στο «κουκλάκι» και μετά ακολουθήσει, φυσικά, το «μπαμ», που εξελίχθηκε σε ευθεία επίθεση στον Ψινάκη για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Ραφήνα και το Μάτι, με τον δημοσιογράφο να του ζητάει να πάει στην εισαγγελία και να παραδοθεί.

Παρ’ ολ’ αυτά, ο δήμαρχος κράτησε την ψυχραιμία του, ρωτώντας τον απλά αν… είναι καλά!

Δείτε παρακάτω το επικό σκηνικό:


instanews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: