Απίστευτο κι όμως αληθινό: Άλογο μπουκάρει σε μπαρ στη Γαλλία! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γιατί “τρέχει” η μύτη σας ακόμα και χωρίς να έχετε αρρωστήσει (video)

Όταν πέφτει η θερμοκρασία στο περιβάλλον συνηθίζουμε να φοράμε σκουφιά, κασκόλ και γάντια, αλλά ό,τι και αν κάνουμε ακόμα και το πιο ελα...

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Άλογο μπουκάρει σε μπαρ στη Γαλλία! (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 01, 2018  | 

Σε μια γκανγκστερική ταινία μπορεί να δει κανείς ένα άλογο να μπουκάρει μέσα σε ένα μπαρ. Αλλά ποιος θα το περίμενε ότι αυτό θα συνέβαινε και στην πραγματικότητα και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Οι πελάτες ενός μπαρ απολάμβαναν ήσυχα τα ποτά τους στο ήσυχο κτίριο του Chantilly, βόρεια του Παρισιού, όταν ένα άλογο κούρσας έσπρωξε δυνατά την πόρτα και άρχισε να χτυπά επάνω σε καρέκλες και τραπέζια.

Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν το άλογο, που είναι έτοιμο για αγώνα, να μπαίνει στο μπαρ και να κατευθύνεται προς τον πάγκο στοιχημάτων.

Οι περισσότεροι θεατές, συμπεριλαμβανομένου και του έκπληκτου προσωπικού που σερβίρει στο μπαρ, φαίνονται να τρέχουν να βγουν αμέσως έξω.

Ο προπονητής του ιππέα, Jean-Marie Beguigne, επιβεβαίωσε ότι το άλογο εγκατέλειψε το αφεντικό του στους στάβλους του Chantilly Race Course, λιγότερο από ένα μίλι μακριά.

Ο Beguigne δήλωσε στην εφημερίδα Ouest France: «Ανάμεσα στην διαδρομή και στους στάβλους, ο αναβάτης έπεσε. Το άλογο δραπέτευσε βγαίνοντας στον δρόμο και διασχίζοντας έναν κυκλικό κόμβο, προτού μπει σε αυτό το μπαρ. Όλο το περιστατικό είναι μοναδικό».

Κανείς δεν τραυματίστηκε και ακόμη και το άλογο «δεν έδειξε σημάδια άγχους ή τραύματος» είπε ο Beguigne και πρόσθεσε πως το άλογο είχε «μια τάση για απόδραση» αλλά το βρήκε απίστευτο που έφτασε μέχρι το μπαρ.

Δείτε το βίντεο:


athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: