Απίθανο! Πιλότος προσγείωσε αεροπλάνο σε αυτοκινητόδρομο με πυκνή κυκλοφορία! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Απίθανο! Πιλότος προσγείωσε αεροπλάνο σε αυτοκινητόδρομο με πυκνή κυκλοφορία! (video)

Κατηγορία Viral στις   Οκτωβρίου 24, 2018  | 

Όταν οδηγείς, πρέπει να έχεις πάντα το βλέμμα σου στο δρόμο. Καμιά φορά όμως ούτε αυτό είναι αρκετό, όπως δείχνει αυτό το video από την El Cajon στη Νότια California. Πρέπει πού και πού να ρίχνεις και καμιά ματιά προς τα… επάνω.

Η Keri Decker ήταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή για να απαθανατίσει την απίστευτη σκηνή. Οδηγούσε με τον άντρα της μέσα στην κυκλοφορία του αυτοκινητοδρόμου Interstate 8 για να πάει το γιο της στον οδοντίατρο, όταν εμφανίστηκε από πάνω της το μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος. Στο video φαίνεται να είναι ακόμα στον αέρα πριν προσγειωθεί δευτερόλεπτα αργότερα σε ένα κενό ανάμεσα στα κινούμενα αυτοκίνητα, για να τροχοδρομήσει στις δύο αριστερές λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου και να σταματήσει χωρίς το παραμικρό συμβάν. Ο πιλότος κατάφερε να το προσγειώσει ακριβώς μπροστά από ένα pick-up και ένα μεγαλύτερο, πράσινο φορτηγό, οι οδηγοί των οποίων σίγουρα θα έπαθαν πλάκα.

Σύμφωνα με την The San Diego Union-Tribune, το αεροπλάνο χειριζόταν ένας 35χρονος εκπαιδευόμενος, που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί σε κοντινό αεροδρόμιο όταν ο κινητήρας έχασε την ισχύ του. Τότε ανέλαβε τα πηδάλια ο 25χρονος εκπαιδευτής, Ryan Muno, που εκτίμησε ότι δεν θα έφταναν στο αεροδρόμιο και αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στον αυτοκινητόδρομο. Όπως φαίνεται και στο video, η προσγείωση ήταν τέλεια, κανένα αυτοκίνητο δεν έπαθε ζημιά ούτε το αεροσκάφος άγγιξε πουθενά.

Το όλο επίτευγμα είναι απίστευτο, όχι μόνο επειδή ο πιλότος απέφυγε όλα τα κινούμενα οχήματα, αλλά απέφυγε επίσης τα εναέρια καλώδια, τους στύλους, τις πινακίδες και τις μπαριέρες του αυτοκινητοδρόμου. Και λάβετε υπόψη ότι, χωρίς κινητήρα, είχε περιθώριο για μία μόνο προσπάθεια προσγείωσης… 

Τέτοιους πιλότους θέλουμε όλοι.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: