Λάσπη βγάζουν οι βρύσες στην Αργολίδα! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Λάσπη βγάζουν οι βρύσες στην Αργολίδα! (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 02, 2018  | 

Τεράστιο πρόβλημα άφησε ο “Ζορμπάς” στην Αργολίδα, αφού το νερό και σήμερα είναι ακατάλληλο για χρήση.

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών έχει επηρεάσει την πηγή της Λέρνας. Το νερό περιέχει πολύ μεγάλη ποσότητα λάσπης. Οι πόλεις Ναυπλίου και Άργους και ολόκληρος ο Αργολικός κάμπος δεν μπορεί να υδρευτεί από το νερό του δικτύου.

Στις όποιες δεξαμενές υπάρχουν φίλτρα αυτά έχουν συγκεντρώσει πολύ μεγάλες ποσότητες λάσπης. Έτσι ακόμη και αν το νερό της πηγής καθαρίσει τις επόμενες ημέρες πρέπει να πλυθούν και τα φίλτρα. Για τον λόγο αυτό όπως μας λέει ο τοπάρχης Νέας Κίου κ. Μουτάφης ρίχνουν νερό από πομώνες για να πλυθούν τα φίλτρα.


Το πρόβλημα είναι μεγάλο και δεν αφορά μόνο τους κατοίκους της περιοχής. Αφορά και τους επισκέπτες της περιοχής, αφού ακόμη οι τουρίστες και γενικά επισκέπτες είναι αρκετοί. Άλλωστε η τουριστική σεζόν έχει ακόμη μερικές εβδομάδες διάρκεια.

Να σημειωθεί ότι με ντουντούκες και με ανακοινώσεις οι δήμοι υπενθυμίζουν στους κατοίκους να μην χρησιμοποιούν το νερό της βρύσης.

Πηγή: argonafplia
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: