Λάσπη βγάζουν οι βρύσες στην Αργολίδα! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Έλκος στομάχου: Τι είναι ακριβώς, από τι προκαλείται και πώς αντιμετωπίζεται (video)

Δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το άγχος της σύγχρονης ζωής, ή μια διατροφή με πολύ fast food, προκαλε...

Λάσπη βγάζουν οι βρύσες στην Αργολίδα! (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 02, 2018  | 

Τεράστιο πρόβλημα άφησε ο “Ζορμπάς” στην Αργολίδα, αφού το νερό και σήμερα είναι ακατάλληλο για χρήση.

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών έχει επηρεάσει την πηγή της Λέρνας. Το νερό περιέχει πολύ μεγάλη ποσότητα λάσπης. Οι πόλεις Ναυπλίου και Άργους και ολόκληρος ο Αργολικός κάμπος δεν μπορεί να υδρευτεί από το νερό του δικτύου.

Στις όποιες δεξαμενές υπάρχουν φίλτρα αυτά έχουν συγκεντρώσει πολύ μεγάλες ποσότητες λάσπης. Έτσι ακόμη και αν το νερό της πηγής καθαρίσει τις επόμενες ημέρες πρέπει να πλυθούν και τα φίλτρα. Για τον λόγο αυτό όπως μας λέει ο τοπάρχης Νέας Κίου κ. Μουτάφης ρίχνουν νερό από πομώνες για να πλυθούν τα φίλτρα.


Το πρόβλημα είναι μεγάλο και δεν αφορά μόνο τους κατοίκους της περιοχής. Αφορά και τους επισκέπτες της περιοχής, αφού ακόμη οι τουρίστες και γενικά επισκέπτες είναι αρκετοί. Άλλωστε η τουριστική σεζόν έχει ακόμη μερικές εβδομάδες διάρκεια.

Να σημειωθεί ότι με ντουντούκες και με ανακοινώσεις οι δήμοι υπενθυμίζουν στους κατοίκους να μην χρησιμοποιούν το νερό της βρύσης.

Πηγή: argonafplia
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: