Θαλάσσιο «τέρας» βγήκε στη στεριά στη Φιλαδέλφεια (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Θαλάσσιο «τέρας» βγήκε στη στεριά στη Φιλαδέλφεια (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   Οκτωβρίου 18, 2018  | 

Είκοσι φουσκωτά πλοκάμια ξεπροβάλλουν από την οροφή και τα παράθυρα μιας διώροφης αποθήκης στη Navy Yard της Φιλαδέλφειας, στις ΗΠΑ. Λες και τέρατα της θάλασσας επιτέθηκαν στην πρώην αποθήκη στη ναυτική ζώνη της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Είναι η εγκατάσταση «Θαλάσσια Τέρατα ΕΔΩ», το μεγαλύτερο φουσκωτό «γλυπτό» που έχουν φιλοτεχνήσει έως σήμερα οι με έδρα τη Βρετανία Φίλθι Λάκερ (Filthy Luker) και Πέδρο Εστρέγιας (Pedro Estrellas). Το ολοκλήρωσαν σε συνεργασία με την τοπική κολλεκτίβα καλλιτεχνών Group X και τη Navy Yard που εκτείνεται κατά μήκος του ποταμού Ντελαγουέαρ.

Οι Λάκερ και Εστρέγιας συνεργάζονται σε φουσκωτά «γλυπτά» από το 1996 και στον ιστότοπό τους «Designs in Air» παρουσιάζονται πολλά έργα τους.

Τα μωβ πλοκάμια του «θαλάσσιου τέρατος» έχουν μήκος από 9,75 μέχρι 12 μέτρα και, καθώς ξεδιπλώνονται, αποκαλύπτουν πρασινωπές βεντούζες στην εσωτερική επιφάνειά τους. Η εγκατάσταση «Sea Monsters HERE» θα παραμείνει έως τις 16 Νοεμβρίου.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: