Σοκάρει η αποκάλυψη άγριας σεξουαλικής κακοποίησης 25χρονης από συμμορία ληστών « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Σοκάρει η αποκάλυψη άγριας σεξουαλικής κακοποίησης 25χρονης από συμμορία ληστών

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 23, 2018  | 

Η υπόθεση χρονολογείται πριν από λίγους μήνες και για όλο αυτό το διάστημα, αποτέλεσε ζήτημα τιμής για τους αστυνομικούς της ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής να  εντοπίσουν και για να συλλάβουν τους δράστες μιας παντελώς άγριας και διαστροφικά ανήθικης  κακοποίησης μιας 25χρονης γυναίκας.

Και ήταν ζήτημα τιμής, όχι γιατί ο πατέρας της άτυχης γυναίκας που συνθλίφθηκε μέσα στη βία και στο σαδισμό έχει ενός είδους σχέση με την αστυνομία, αλλά οι περιγραφές του δεινοπαθήματος ήταν ανατριχιαστικά αποτρόπαιες.

Προχθές οι αστυνομικοί τήρησαν τον όρκο τους και συνέλαβαν τους 6 από τους 7 δράστες, με μέσο ηλικιακό όρο τα 25 έτη, όμως η δύστυχη κοπέλα που εξακολουθεί να βιώνει το σοκ του εφιάλτη, αρνήθηκε να τους δει στη διαδικασία της αναγνώρισης, δηλώνοντας ψυχολογική και ηθική αδυναμία.

Εξίσου συγκλονιστικός ήταν ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα εκλιπαρούσε τους αστυνομικούς να τους πιάσουν, για μην ξαναζήσει κανείς τέτοιον εφιάλτη. Η συμμορία των 7 αγριάνθρωπων, κατηγορείται για 10 ληστείες και 15 διαπιστωμένες κλοπές, στις οποίες κυρίαρχο κοινό στοιχείο είναι η βία.

του Γιώργου Καραϊβάζ  

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: