Σκηνές ντροπής: Αστυνομικός βρίζει αισχρά ηλικιωμένη στην Μόρια (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Αποκαλύψεις και για άλλους καθηγητές εκτός από τον “φακελάκη” στις Σέρρες!

Σχεδόν δύο μήνες μετά την επεισοδιακή σύλληψη του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, τις κατηγορίες για εκβίαση φοιτητών και χρηματισμό, την προφυ...

Σκηνές ντροπής: Αστυνομικός βρίζει αισχρά ηλικιωμένη στην Μόρια (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 21, 2018  | 

To ντοκιμαντέρ για λογαριασμό της ιταλικής τηλεόρασης αποκαλύπτει την τραγική συμπεριφορά ενός αστυνομικού σε μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Ντροπή... Μόνο αυτό μπορεί να νιώσει κάποιος βλέποντας τις εικόνες που κατέγραψε το ντοκιμαντέρ της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης για τις συνθήκες διαβίωσης στην Μόρια, το οποίο θα προβληθεί σήμερα το βράδυ στο RAI tg2.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην όλη κατάσταση από πλευράς σίτισης, υγιεινής κτλ που επικρατεί στον καταυλισμό, αλλά και στην συμπεριφορά ενός αστυνομικού...

Ο συγκεκριμένος λοιπόν φαίνεται να βρίζει αισχρά μία ηλικιωμένη γυναίκα που είναι μπροστά του, λέγοντας της: «Άι γαμήσου! Άι γαμήσου! Σκατόγρια! Φύγε από δω. Σαύρα, ε, σαύρα. Θα στο βάλω στον κώλο αυτό (σ.σ το μπαστούνι της), το κατάλαβες; Σκατόγρια!».

Οι εικόνες αυτές, έφτασαν μέχρι την Διεθνή Αμνηστία που ζήτησε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: