Πυγμάχος έσπασε το σαγόνι μασκότ σε τηλεοπτική εκπομπή (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Πυγμάχος έσπασε το σαγόνι μασκότ σε τηλεοπτική εκπομπή (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 16, 2018  | 

Επικίνδυνα επαγγέλματα υπάρχουν πολλά, αλλά σίγουρα το να εργάζεται κανείς ως μασκότ δεν συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών.

Αντίθετη άποψη, ωστόσο, αναμένεται να έχει στο εξής ένας άνδρας, που η δουλειά του απαιτεί να ντύνεται με μια χαριτωμένη στολή και να τριγυρίζει περιχαρής ψυχαγωγώντας το κοινό της εκπομπής “Nacion ESPN”.

Ο λόγος; Εισέπραξε μία τρομερή γροθιά από τον φιλοξενούμενο της εκπομπής, τον Αμερικανό επαγγελματία μποξέρ, Deontay Wilder, μ’ αποτέλεσμα να καταλήξει με σπασμένο σαγόνι.

Όλα συνέβησαν, όταν η άτυχη μασκότ θέλησε να… αναμετρηθεί με τον διάσημο αθλητή που φέρει το παρατσούκλι “Bronze Bomber”. Εκείνος, όμως, φαίνεται πως δεν κατάλαβε τη διαφορά μεταξύ του ρινγκ και του τηλεοπτικού πλατό, εξαπολύοντας μια γροθιά με όλη του τη δύναμη, “σωριάζοντας” τη μασκότ στο πάτωμα.

Το ασυνήθιστο περιστατικό μαγνήτισε το ενδιαφέρον πολλών αμερικανικών Μ.Μ.Ε, πολλά από τα οποία υποστήριξαν πως ο Wilder δεν γνώριζε πως… κάτω από τη στολή υπήρχε κάποιος άνθρωπος. Ο πυγμάχος ζήτησε συγγνώμη από το θύμα του, φροντίζοντας να του εξασφαλίσει και ένα εισιτήριο για τον αγώνα που θα δώσει την 1η Δεκεμβρίου.

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: