Πωλητήριο στο σπίτι έβαλε το ζευγάρι που υποχρεώθηκε να πληρώνει 500 ευρώ στο γείτονα « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Πωλητήριο στο σπίτι έβαλε το ζευγάρι που υποχρεώθηκε να πληρώνει 500 ευρώ στο γείτονα

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 12, 2018  | 

Η Δέσποινα Οντατζή και ο Μανόλης Κόνδυλας είπαν πώς έχουν ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι και περιμένουν να πουληθεί το διαμέρισμά τους

Η Δέσποινα Οντατζή και ο σύζυγός της Μανόλης Κόνδυλας είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα όλα. Είναι γονείς δυο ανήλικων κοριτσιών που ζουν σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας. Μέσα σε μια... νύχτα έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιο όχι γιατί το ήθελαν αλλά γιατί τα παιδιά τους κάθε φορά που κάνουν φασαρία στο σπίτι τους πρέπει να πληρώνουν στο γείτονα 500 ευρώ και μάλιστα με τη «βούλα» του δικαστηρίου.

Η Δέσποινα Οντατζή μίλησε ξανά για την οικογενειακή περιπέτεια που βιώνει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ελπίζοντας για ακόμα μια φορά και με τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα ότι θα αναιρεθεί η απόφαση του δικαστηρίου και θα δοθεί λύση. 

Η Δέσποινα Οντατζή περιέγραψε πώς ξεκίνησε η διαμάχη λέγοντας πως ο γείτονας αρχικά ενοχλήθηκε από το χτύπο που έκανε η στράτα της κόρης της. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πάρτι ενώ διευκρίνισε πώς ουδέποτε περίμενε πώς όλη αυτή η κατάσταση θα είχε δικαστική εξέλιξη. Το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσης ότι αναγκάστηκε να φύγει οικογενειακώς από το σπίτι που αγόρασε, έβαλε πωλητήριο για το σπίτι και τώρα μένει στους γονείς της κοπέλας μέχρι να πουληθεί το σπίτι. 

Δείτε τα όσα είπε το ζευγάρι


protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: