Πιάστηκε με το κινητό μέσα στην τάξη, υποχρεώθηκε να το σπάσει με σφυρί (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Πιάστηκε με το κινητό μέσα στην τάξη, υποχρεώθηκε να το σπάσει με σφυρί (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 09, 2018  | 

Πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, προσπαθούν να καταπολεμήσουν τη... μάστιγα των κινητών τηλεφώνων που οι μαθητές φέρνουν μέσα στις τάξεις, προκαλώντας θόρυβο και διασπώντας την μαθησιακή διαδικασία, ωστόσο, ένας εκπαιδευτικός πήγε τα πράγματα στα άκρα.

Σε βίντεο που καταγράφηκε μέσα σε τάξη σε σχολείο της κεντρικής Κίνας, εκπαιδευτικός υποχρέωσε μαθήτρια που πιάστηκε να παίζει με το κινητό της την ώρα του μαθήματος, να κάνει κομμάτια τη συσκευή με ένα σφυρί.


Άλλος εκπαιδευτικός βιντεοσκόπησε την τιμωρία και ανέβασε το κλιπ στα social media προς παραδειγματισμό, ωστόσο, φαίνεται ότι η ακραία τιμωρία προκάλεσε τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Πολλοί μαθητές και γονείς επιτέθηκαν στον εκπαιδευτικό, λέγοντας ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να υποχρεώσει το κορίτσι να σπάσει το κινητό του και ότι θα μπορούσε απλώς να της το κατάσχει.

Άλλοι, πάλι, θεώρησαν δίκαιη την τιμωρία, από την στιγμή που το σχολείο απαγορεύει στους μαθητές να φέρνουν κινητά στα σχολεία.
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: