Ο 6χρονος Έλληνας που έχει κατακτήσει τη Νέα Υόρκη και πρέπει να τον γνωρίσετε! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Ο 6χρονος Έλληνας που έχει κατακτήσει τη Νέα Υόρκη και πρέπει να τον γνωρίσετε! (video)

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   Οκτωβρίου 19, 2018  | 

Είναι το «παιδί θαύμα» που έχει σαρώσει τα παγκόσμια και πανελλήνια βραβεια στη μουσική. Το όνομά του είναι Στέλιος Κερασίδης, είναι μόλις έξι ετών και ήδη το βιογραφικό του είναι απίστευτα πλούσιο. Ο μικρός πιανίστας, έδωσε το πρώτο του κονσέρτο σε ηλικία τριών ετών και αυτό που πέτυχε θα το ονειρεύονταν πολλοί μουσικοί μεγαλύτεροι του: Στις 31 Οκτωβρίου ο μικρός Στέλιος θα εμφανιστεί στο Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη.

Ο Κερασίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 2012 και ζει μαζί με τους γονείς του. Ο πατέρας του είναι σολίστ και δάσκαλος πιάνου, ενώ οι αγαπημένοι του συνθέτες είναι ο Chopin, ο Beethoven και ο Bach.

Ο μικρός πιανίστας, πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και κατάφερε να κάνει το όνομά του γνωστό κι εκτός χώρας, καθώς σάρωσε στον παγκόσμιο διαγωνισμό πιάνου «Citta Di Spoleto» στην Ιταλία, κατακτώντας το πρώτο βραβείο και με βαθμολογία 100/100.

Αυτή την περίοδο παρακολουθεί μαθήματα από τον πατέρα του Φώτη Κερασίδη αλλά και από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαιδευτικό και καθηγήτρια πιάνου, Αγαθή Λεϊμονή.

Ο μικρός Κερασίδης έγινε ευρέως γνωστός στο ελληνικό ακροατήριο μετά τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική εκπομπή, η Ελλάδα είχε ταλέντο, όπου κατάφερε να καταπλήξει τόσο τους κριτές όσο και το ακροατήριο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε τον σπουδαίο Στέλιο να εκτελεί Bach.

Ο μικρός Κερασίδης έγινε ευρέως γνωστός στο ελληνικό ακροατήριο μετά τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική εκπομπή, η Ελλάδα είχε ταλέντο, όπου κατάφερε να καταπλήξει τόσο τους κριτές όσο και το ακροατήριο.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: