Μέθυσε στο κλαμπ, αποκοιμήθηκε στο μπάνιο κι έμεινε μέσα κλειδωμένος όλο το βράδυ (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Μέθυσε στο κλαμπ, αποκοιμήθηκε στο μπάνιο κι έμεινε μέσα κλειδωμένος όλο το βράδυ (video)

Κατηγορία Viral στις   Οκτωβρίου 08, 2018  | 

Συναρπαστική τροπή πήρε μία ξέφρενη βραδιά με πολύ αλκοόλ για ένα Βρετανό τουρίστα στην Μάλαγα της Ισπανίας.

Ο νεαρός επισκέπτης του δημοφιλούς ισπανικού θερέτρου αποφάσισε να ξεφαντώσει μέχρι το πρωί σε ένα από τα δεκάδες κλαμπ της πόλης, όμως η διασκέδασή του πήρε μία ασυνήθιστη τροπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος Βρετανός αφού είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες οινοπνευματωδών ποτών, επισκέφθηκε τις τουαλέτες του μαγαζιού, από όπου όμως χρειάστηκε περίπου μισή μέρα για να βγει, καθώς η υπερκατανάλωση αλκοόλ τον οδήγησε στην λιποθυμία μέσα σε αυτές.

Και σα να μην έφτανε η απώλεια των αισθήσεών του, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, δεν τον είδαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου πριν το κλείσιμο, με αποτέλεσμα ο νεαρός τουρίστας να παραμείνει κλειδωμένος και μόνος μέσα στις τουαλέτες μέχρι το επόμενο μεσημέρι, όταν οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν, καταφέροντας τελικά να φτάσουν στα ίχνη του.


Μάλιστα, η στιγμή του «απεγκλωβισμού» του νεαρού τουρίστα καταγράφηκε από την κάμερα, ακθώς ο υπεύθυνος του μαγαζιού ξεκλειδώνει τα ρολά, χαρίζοντάς του την ελευθερία του μετά από μία νύχτα που θα κάνει καιρό να ξεχάσει.

gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: