Μαθήτρια κέρασε τους φίλους της μπισκότα με τις στάχτες του παππού της « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Μαθήτρια κέρασε τους φίλους της μπισκότα με τις στάχτες του παππού της

Κατηγορία Περίεργα στις   Οκτωβρίου 19, 2018  | 

Η αστυνομία της California εξερευνά τις κατηγορίες προς μια 16χρονη, η οποία φέρεται να έφτιαξε μπισκότα με τις στάχτες του παππού της. 

Η 16χρονη φαίνεται πως έψησε τα μπισκότα στο σπίτι της, τα έφερε στο σχολείο και τα μοίρασε στους συμμαθητές της, εκ των οποίων 9 τα έφαγαν. Η αστυνομία κάνει ανακρίσεις στο σχολείο, πάντως προς το παρόν οι έρευνες δείχνουν ότι όντως το περιστατικό συνέβη. Η 16χρονη μαζί με μια φίλη της, έδιναν τα μπισκότα στους υπόλοιπους μαθητές, είτε ενημερώνοντάς τους για το τι περιέχουν, είτε όχι. Η Angelina Boggess, τελειόφοιτη στο σχολείο, δήλωσε ότι η ζαχαροπλάστισσα της έδωσε ένα μπιστότο, το οποίο εκείνη αρνήθηκε. "Τα μπισκότα ήταν γκρι και δεν έδειχναν κανονικά.Όλοι γύρω της μου έλεγαν να μην πάρω. Τα κράτησα για ένα δευτερόλεπτο στο χέρι μου, και τότε μου είπε ότι είχαν μέσα τις στάχτες του παππού της. Το πιο τρελό για εμένα, είναι ότι έδειχνε απαθής και καυχιόταν για αυτό που έκανε", λέει η Boggess.


Ένας άλλος μαθητής, δήλωσε ότι ήξερε τι υπήρχε μέσα στα μπισκότα, αλλά τα έφαγε παρόλα αυτά. Παρά μια διαφορά την υφή του, δεν υπήρξε κάποιο άλλο πρόβλημα, είπε. Η 16χρονη πάντως αποβλήθηκε και τώρα έχει επιστρέψει στο σχολείο, ενώ δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος όσον αφορά την υγεία των μαθητών στο σχολείο. 

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: