Λέαινα στραγγάλισε τον σύντροφο και πατέρα των τριών μικρών της « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Λέαινα στραγγάλισε τον σύντροφο και πατέρα των τριών μικρών της

Κατηγορία Viral στις   Οκτωβρίου 21, 2018  | 

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπάλληλους του ζωολογικού πάρκου στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ, όταν μία θηλυκή λιονταρίνα σκότωσε ένα αρσενικό λιοντάρι δέκα ετών, με το οποίο ζούσε μαζί επί σειρά ετών.

Στο πάρκο σήμανε συναγερμός όταν άρχισαν να ακούγονται άγριοι βρυχηθμοί από το κλουβί των λιονταριών, ενώ όταν έσπευσαν στο σημείο οι υπάλληλοι του πάρκου βρήκαν την λέαινα σκαρφαλωμένη στην ράχη του αρσενικού, το οποίο είχε καθηλώσει στο έδαφος, δαγκώνοντάς το στον λαιμό.

Αμέσως άρχισαν οι διαδικασίες αναισθητοποίησης της λέαινας, όμως μία άστοχη βολή του ειδικού βέλους στέρησε στο πληγωμένο αρσενικό την ευκαιρία να σωθεί. Λίγη ώρα αργότερα, όταν η εξαγριωμένη λέαινα μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο του πάρκου, στο κλουβί εισήλθαν κτηνίατροι, που όμως απλά διαπίστωσαν ότι ο επιβλητικός βασιλιάς της ζούγκλας ήταν νεκρός.

Το περιστατικό σκόρπισε θλίψη στο προσωπικό και τους επισκέπτες του πάρκου, ενώ οι ειδικοί σημείωσαν ότι οι επιθέσεις από λέαινες εναντίον αρσενικών λιονταριών είναι αρκετά συχνό φαινόμενο μεταξύ των άγριων ζώων. Μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση τα δύο λιοντάρια ήταν κι ερωτικοί σύντροφοι, ενώ το 2015 η λέαινα είχε γεννήσει τρία μικρά λιονταράκια.

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: