Κυνηγοί σκοτώνουν ελέφαντα από κοπάδι και οι υπόλοιποι κάνουν κάτι απίστευτο για να εκδικηθούν (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Κυνηγοί σκοτώνουν ελέφαντα από κοπάδι και οι υπόλοιποι κάνουν κάτι απίστευτο για να εκδικηθούν (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 21, 2018  | 

Καιρό θα κάνει να ξαναπάει μάλλον για σαφάρι μια ομάδα κυνηγών στη Ναμίμπια.

Τουλάχιστον για να κυνηγήσουν ελέφαντες, οι οποίοι τους έδωσαν ένα μάθημα ζωής και σίγουρα μεγάλη… λαχτάρα!

Ένας κυνηγός αποφάσισε λοιπόν από πολύ κοντινή απόσταση (με τις οδηγίες ενός άλλου: «πυροβόλησέ τον ανάμεσα στα μάτια») να αφαιρέσει τη ζωή ενός επιβλητικού ζώου.

Δεν είχε ωστόσο υπολογίσει την αντίδραση των υπόλοιπων μελών του κοπαδιού!

Ο τρόμος των κυνηγών δεν θα μπορούσε ίσως να «απαθανατιστεί» καλύτερα στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και έγινε viral.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι χρήστες του Διαδικτύου που δυσανασχέτησαν για το γεγονός πως η εκδίκηση δεν ήταν «ολοκληρωμένη». Ίσως πάλι και τα συμπαθή τετράποδα να ήθελαν να στείλουν απλά ένα μήνυμα…

«Σκοτώνουμε μόνο δύο ελέφαντες το χρόνο», δικαιολογήθηκε ο Corné Kruger, από τους πιο γνωστούς κυνηγούς των συμπαθέστατων αυτών θηλαστικών, συμπληρώνοντας πως το κυνήγι ωφελεί οικονομικά τις τοπικές κοινότητες, ενώ και οι ίδιοι «πολεμούν» εναντίον της λαθροθηρίας.

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί πως μόνο στο γνωστό Εθνικό Πάρκο άγριας ζωής Kruger της Νοτίου Αφρικής λαθροκυνηγοί σκότωσαν ελέφαντες μέσα σε διάστημα μόλις 8 μηνών.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: