ΗΠΑ: Γυναίκα κατήγγειλε 9χρονο αγόρι ότι τη «χούφτωσε» αλλά τα βίντεο την εξέθεσαν « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

ΗΠΑ: Γυναίκα κατήγγειλε 9χρονο αγόρι ότι τη «χούφτωσε» αλλά τα βίντεο την εξέθεσαν

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 15, 2018  | 

Ευτυχώς η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την αλήθεια.

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στις ΗΠΑ η υπόθεση με πρωταγωνίστρια την Τερέζα Κλάιν, μια γυναίκα που κατήγγειλε ένα 9χρονο αγόρι ότι την «χούφτωσε».

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κλάιν περίμενε στην ουρά ταμείου σε μπακάλικο. Όπως είπε στους αστυνομικούς, τους οποίους κάλεσε, το μικρό αγόρι της έβαλε χέρι. Το τηλεφωνημά της, μάλιστα, το κατέγραψε ένας περαστικός ενώ στο βίντεο φαίνεται η μητέρα του 9χρονου και το μικρό αγόρι που κλαίει.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο σε περίπου 20 λεπτά έκριναν ότι δεν έπρεπε να ανοίξουν φάκελο για την υπόθεση.


Ένας δημοσιογράφος, ο Άντριου Ράμος, ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα απόσπασμα από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας του καταστήματος στα οποία φαίνεται ότι το μικρό αγόρι άγγιξε τα οπίσθια της Κλαίν με την τσάντα που φορούσε στην πλάτη του, ενώ περνούσε από πίσω της σε ένα διάδρομο.

Σύμφωνα με τους New York Times όταν μετά από μερικές ημέρες η Κλάιν επέστρεψε στο ίδιο μπακάλικο, οι περιοίκοι που την αναγνώρισαν της επιτέθηκαν. Ένας δημοσιογράφος που ήταν παρών κάλεσε την Κλάιν να δει μόνη της τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας με την ίδια να ζητά συγγνώμη στο αγόρι αφού αντιλήφθηκε ότι δεν είχαν καμία αλήθεια όσα είχε καταγγείλει.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: