Η «ζωντανή» κομμένη ουρά ενός ιγκουάνα μετά την μάχη με ρακούν (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Η «ζωντανή» κομμένη ουρά ενός ιγκουάνα μετά την μάχη με ρακούν (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 17, 2018  | 

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα ενός πολίτη, ο οποίος βρέθηκε εν μέσω μίας πρωτοφανούς μάχης μεταξύ ενός ρακούν κι ενός ιγκουάνα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην πόλη Φορτ Λόντερντειλ της Φλόριντα.

Το ιγκουάνα που βρέθηκε στο δρόμο για άγνωστο λόγο (καθώς η πολιτεία της Φλόριντα δεν αποτελεί φυσικό του βιότοπο) εμφανίζεται να δίνει μάχη για να γλιτώσει από τα δόντια του ρακούν, όμως μία «φρικιαστική» στιγμή από την μονομαχία, κλέβει την δημοσιότητα από τους δύο πρωταγωνιστές.

Πιο συγκεκριμένα, όταν με ένα δυνατό του δάγκωμα το ρακούν καταφέρνει να αποκόψει την ουρά του ερπετού από το υπόλοιπο σώμα του, η ουρά ξεκινάει να κινείται αυτόνομα πάνω στην άσφαλτο, αφήνοντας άφωνους κι έκπληκτους τους αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού αλλά κι όσους είδαν το βίντεο.

Για την ιστορία, τέλος, να σημειωθεί πως το ρακούν βγήκε θριαμβευτής από την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, καταφέρνοντας να υποτάξει το ιγκουάνα και να το μεταφέρει στην φωλιά του, όπου θα μπορέσει να τραφεί και να ταΐσει τα μικρά του.

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: