Η πιο γελοία ληστεία που θα δείτε στη ζωή σας! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γιατί “τρέχει” η μύτη σας ακόμα και χωρίς να έχετε αρρωστήσει (video)

Όταν πέφτει η θερμοκρασία στο περιβάλλον συνηθίζουμε να φοράμε σκουφιά, κασκόλ και γάντια, αλλά ό,τι και αν κάνουμε ακόμα και το πιο ελα...

Η πιο γελοία ληστεία που θα δείτε στη ζωή σας! (video)

Κατηγορία Αστεία στις   Οκτωβρίου 20, 2018  | 

Το κλειστό κύκλωμα καμερών ενός καταστήματος ηλεκτρονικών τσιγάρων κατέγραψε μια από τις πιο γελοίες απόπειρες ληστείας που έχουν γίνει.

Γίνεται μια απόπειρα ληστείας να καταλήξει σε φαρσοκωμωδία; Γίνεται, αν ο επίδοξος ληστής είναι σαν τον τύπο που επιχείρησε να κλέψει την υπάλληλο του καταστήματος το απόγευμα της Κυριακής σε προάστιο του Ντένβερ.

Ο άνδρας βγάζει ένα αεροβόλο πιστόλι για να απειλήσει την ταμία, αλλά του γλιστράει από το χέρι και καταλήγει μέσα από τον πάγκο, στο σημείο που στέκεται η έντρομη υπάλληλος.

Ο επίδοξος κλέφτης επιχειρεί να ανέβει στον πάγκο για να περάσει από την άλλη πλευρά και να μαζέψει το όπλο, όμως η κοπέλα προλαβαίνει και το αρπάζει. Οι ρόλοι αυτή τη φορά αλλάζουν και ο άνδρας τρέπεται σε φυγή. Βγαίνοντας από την πόρτα του μαγαζιού μάλιστα φαίνεται να προσπαθεί να μαζέψει το παντελόνι του που του έχει πέσει!

«Δεν υπήρχαν δαχτυλικά αποτυπώματα στο μαγαζί, αλλά σίγουρα υπάρχουν πάνω στο όπλο», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Κρις Μπέρτζες στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 31.

Παρά το γεγονός ότι ο κλέφτης φορούσε γάντια, η αστυνομία θεωρεί ότι έχει αρκετά στοιχεία στη διάθεσή της που θα την οδηγήσουν στη σύλληψή του.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: