Η περιέργεια του πιτσιρικά κόστισε στους γονείς χιλιάδες δολάρια! (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Πυρετός με ή χωρίς άλλα συμπτώματα: Πότε πρέπει να προσέχετε!

Ο πυρετός είναι η υψηλότερη-από-το-κανονικό θερμοκρασία του σώματος. Είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να προκληθεί από μια ευρεία ποικιλία ...

Η περιέργεια του πιτσιρικά κόστισε στους γονείς χιλιάδες δολάρια! (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 17, 2018  | 

Όταν αφήνεις ένα παιδί χωρίς επίβλεψη σε έναν χώρο με ακριβά αντικείμενα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί μια ζημιά… μη αναστρέψιμη. Αυτοί οι γονείς στο Κάνσας σίγουρα θα ξανασκεφτούν χιλιάδες φορές αφενός να χάσουν τον γιο τους από τα μάτια τους και αφετέρου να ξαναβρεθούν οικογενειακώς κάπου με ακριβά πράγματα… που σπάνε.

Το αντρόγυνο βρισκόταν με τον 5χρονο γιο του στη ρεσεψιόν χώρου όπου θα γινόταν μία γαμήλια δεξίωση. Όπως αναφέρει και η Daily Mail, η μητέρα καθόταν σε έναν καναπέ και συζητούσε ανέμελη. Αυτή η ανεμελιά της, ωστόσο, δεν της βγήκε σε καλό.

Ένα γλυπτό από γυαλί τράβηξε το ενδιαφέρον του μικρού που μέσα σε δευτερόλεπτα κατάφερε να το… γκρεμίσει και να του προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Τόσο μεγάλη που ο καλλιτέχνης βρήκε την οικογένεια και ζήτησε αποζημίωση 132.000 δολαρίων καθώς, όπως ισχυρίστηκε, το γλυπτό του ήταν σε τέτοια κατάσταση μετά την πτώση που δεν θα μπορούσε να πουληθεί.

«Ήταν ξεκάθαρα ατύχημα. Δεν θέλω να υποτιμήσω το έργο, ωστόσο δεν έχω λεφτά για να πληρώσω τη ζημιά», ανέφερε η μητέρα.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: