Γκάφα ολκής στην ΕΡΤ: Παρουσιαστής μπέρδεψε τον Ε.Λ.Α.Σ του 1944 με την Ελληνική Αστυνομία (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Τα σαγόνια του καρχαρία – Εικόνες που κόβουν την ανάσα από αυστραλό δύτη

Μία δόση άγνοιας κινδύνου και μία ακόμη περισσότερη δόση τρέλας θα μπορούσαμε να πούμε πως διαθέτει ο Kέιν Όβερολ. Ο λόγος για τον α...

Γκάφα ολκής στην ΕΡΤ: Παρουσιαστής μπέρδεψε τον Ε.Λ.Α.Σ του 1944 με την Ελληνική Αστυνομία (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   Οκτωβρίου 15, 2018  | 

Άλλη μία γκάφα κατάφερε να μας δώσει ένας δημοσιογράφος του δημόσιου φορέα τηλεόρασης το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν κατάφερε να κάνει ένα λάθος διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της ημέρας.

Το συμβάν έλαβε χώρα στη μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου της ΕΡΤ1 «Πάμε Αλλιώς» και πρωταγωνιστής της ήταν ο παρουσιαστής της Τάκης Σαράντης. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ήταν αυτό του «Ριζοσπάστη» και, όπως θα δούμε στο βίντεο που ακολουθεί, η είδηση αναφερόταν στη χτεσινή ημέρα.

Χτες εορτάστηκε η Απελευθέρωση της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα. Ήταν 12 Οκτωβρίου του 1944 όταν η Αθήνα εκκενώθηκε από τα ναζιστικά στρατεύματα με τη βοήθεια του Ελληνικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (Ε.Λ.Α.Σ.).

Δυστυχώς για τον παρουσιαστή, η είδηση της συγκέντρωσης για τον εορτασμό της επετείου ανέφερε μέσα τον ΕΛΑΣ ως ακρωνύμιο με αποτέλεσμα να μπερδευτεί και να διαβάσει Ελληνική Αστυνομία.

Κανείς δεν τον ειδοποίησε από το κοντρόλ της εκπομπής και ο παρουσιαστής δε διόρθωσε ποτέ το λάθος του.


Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: