Εντυπωσιακό: Νέο ηλεκτρικό SUV από την Porsche έως το 2022! « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Εντυπωσιακό: Νέο ηλεκτρικό SUV από την Porsche έως το 2022!

Κατηγορία Τεχνολογία στις   Οκτωβρίου 18, 2018  | 

H Porsche, μέσω του Lutz Meschke, αντιπροέδρου της εκτελεστικής επιτροπής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου που είναι αρμόδιος για τα οικονομικά και την πληροφορική στην Porsche, ανακοίνωσε ότι πάνω από το 50% των πωλήσεων της το 2025 θα είναι ηλεκτροκίνητα.

Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη προσφορά μοντέλων. Το πρώτο εξ’αυτών θα είναι η Taycan, η οποία αναμένεται μέσα στο 2019, αλλά σύμφωνα με τον Meschke η εταιρία από το Zuffenhausen θα κυκλοφορήσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV το αργότερο μέχρι το 2022.

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, κυρίως για το μέγεθος του μοντέλου και αν θα είναι ένα νέο μοντέλο ή μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση κάποιου υπάρχοντος μοντέλου, έτσι ώστε να τεθεί αντιμέτωπο με το Tesla Model X. Υπάρχει, όμως, και η πιθανότητα να βγει στην αγορά από την Porsche μια rebadged έκδοση του Audi E-Tron.


Εκτός των παραπάνω, η Porsche έχει επιβεβαιώσει ότι θα βγάλει στην αγορά -εκτός από την sedan- και άλλες εκδόσεις της Taycan. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να προστεθούν στο μέλλον η έκδοση παραγωγής του Mission E Cross Turismo concept, καθώς και μια Targa έκδοση του μοντέλου.

Λίγα είναι γνωστά για το τελευταίο μοντέλο, αλλά αναφέρεται ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το 2020 ή το 2021, και λογικά θα έχει μια μεγάλη γυάλινη επιφάνεια, που θα “γλιστράει” προς την πίσω περιοχή του καλύμματος. Τέλος, ο Meschke είπε ότι η Boxster και η Cayman μπορεί να είναι κατάλληλες για ηλεκτροκίνηση.


Πηγή: autoblog.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: