Δεν μπορούσε να κάνει αλκοτέστ γιατί την εμπόδιζαν… οι πλαστικές στα χείλη « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Αποκαλύψεις και για άλλους καθηγητές εκτός από τον “φακελάκη” στις Σέρρες!

Σχεδόν δύο μήνες μετά την επεισοδιακή σύλληψη του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, τις κατηγορίες για εκβίαση φοιτητών και χρηματισμό, την προφυ...

Δεν μπορούσε να κάνει αλκοτέστ γιατί την εμπόδιζαν… οι πλαστικές στα χείλη

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 20, 2018  | 

Μία 20χρονη νεαρή στάρλετ στη Μεγάλη Βρετανία έμπλεξε με το νόμο καθώς στην προσπάθειά της, ή μάλλον στην αποτυχία της, να κάνει σωστά ένα αλκοτέστ, χρησιμοποίησε μια δικαιολογία που δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Τα πλαστικά εμφυτεύματα που έχει βάλει στα χείλη της δεν της επέτρεψαν να περάσει το αλκοτέστ. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες

Η Σκάρλετ Χάρισον επέστρεφε σπίτι της από βραδινή έξοδο με έναν φίλο της, όταν τη σταμάτησε η αστυνομία και της ζήτησε να κάνει αλκοτέστ. Στη Βρετανία το μηχάνημα που είχαν δεν είναι αυτό με το στόμιο αλλά έχει μία τεχνολογία που εφαρμόζει εσωτερικά του στόματος.

Όπως αναφέρει η Metro, τα εμφυτεύματα δεν επέτρεπαν στο μηχάνημα να κάνει σωστή μέτρηση. «Δεν μπορώ, τα χείλη μου είναι πολύ μεγάλα», είπε η Χάρισον, νομίζοντας ότι θα την σκαπουλάρει.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο δικαστήριο. Εκεί ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι όταν τη σταμάτησαν μύριζε από μακριά αλκοόλ και βρήκε αυτό τον τρόπο για να το αποφύγει.
Τελικά της αφαιρέθηκε το δίπλωμα για 16 μήνες, ενώ κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 310 λίρες.

Πηγή: newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: