Δασκάλα και νοσοκόμα σέρνουν στο πάτωμα αυτιστικό μαθητή μαζί με τον σκύλο-συνοδό του (video) « inews 365

Translate

ON LINE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μοιάζει με γρίπη, αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνη ασθένεια – Προειδοποίηση του CDC προς τους γονείς!

Οι γονείς μπορεί να πιστέψουν ότι η ασθένεια του μικρού τους παιδιού είναι ένα απλό κρυολόγημα, ή το πολύ-πολύ, μια γρίπη. Αλλά λίγο...

Δασκάλα και νοσοκόμα σέρνουν στο πάτωμα αυτιστικό μαθητή μαζί με τον σκύλο-συνοδό του (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   Οκτωβρίου 16, 2018  | 

Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις γονέων, μαθητών κι απλών πολιτών από την δημοσιοποίηση βίντεο, που δείχνει δύο υπαλλήλους σχολείου για παιδιά με ειδικές ανάγκες να κακομεταχειρίζονται έναν ανήλικο αυτιστικό μαθητή και να τον σέρνουν σα σακί στο πάτωμα του σχολείου.

Οι δύο γυναίκες (μία δασκάλα και μία νοσοκόμα) που άνηκαν μέχρι πρότινος στο δυναμικό του σχολείου στην πόλη Λέξιγκτον των ΗΠΑ, φαίνονται στις καταγραφές του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του σχολείου να τραβούν και να σέρνουν στο πάτωμα τον μικρό μαθητή, μαζί με τον σκύλο-συνοδό του, καθώς το παιδί αδυνατούσε να σταθεί από μόνο του όρθιο και να περπατήσει.

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας, αφού η μητέρα του διαπίστωσε μώλωπες και γρατζουνιές σχεδόν σε όλο του το σώμα, ενώ οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, προειδοποιώντας την μητέρα ότι αναγκάστηκαν να τον σηκώσουν με δύναμη από το έδαφος, επειδή «τα υπόλοιπα παιδιά θα τον ποδοπατούσαν».


Η παραπάνω δικαιολογία σε συνδυασμό με τα σημάδια στο σώμα του μικρού μαθητή, έβαλαν σε υποψίες την μητέρα του, η οποία ζήτησε και πήρε το οπτικό υλικό, όπου κι αποδείχθηκε πως οι δύο κοινωνικές λειτουργοί, δεν είχαν εφαρμόσει ούτε στο ελάχιστο τον ενδεδειγμένο τρόπο φροντίδας του παιδιού.

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, η οικογένεια του μικρού μαθητή προέβη σε επίσημη καταγγελία εναντίον των δύο γυναικών, οι οποίες τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ πλέον εκκρεμεί εναντίον τους και ποινική δίωξη.

Σας άρεσε; Πατήστε...

0 σχόλια: